Κρέσπο: «Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη»

Κρέσπο: «Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη»

Παρά το 3-0 στην Τιφλίδα στον ΠΑΟΚ θέλουν μόνο τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση με την Ντιναμό, κάτι που ανέφερε και ο Άνχελ Κρέσπο.

Κρέσπο: «Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη»

Ο Ισπανός που εκπροσώπησε τους παίκτες στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής:

Για το αυριανό παιχνίδι: «Σίγουρα το 3-0 είναι ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς, αλλά δε σκεφτόμαστε ότι έχει τελειώσει η πρόκριση. Είναι λάθος αυτή η νοοτροπία, σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη, γιατί είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και τέτοιους αγώνες πρέπει να τους κερδίζουμε».

Για τις στημένες φάσεις και το γκολ που πέτυχε: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα. Φυσικά δεν είναι αυτή η δουλειά μου, αλλά μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα μου με κάθε τρόπο. Είναι κάτι το οποίο το δουλεύουμε οι στημένες φάσεις και για αυτό βλέπουμε γκολ και από τους επιθετικούς και από τους αμυντικούς».

Για την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος: «Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι ένα πρόβλημα για το οποίο δεν ευθύνονται οι παίκτες. Δεν είναι αγωνιστικό δηλαδή. Αφορά τα μέλη που αποτελούν τη Λίγκα, αυτοί θα πρέπει να το λύσουν. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας και το πως θα αποδώσουμε καλά αύριο για να περάσουμε στους ομίλους. Από εκεί και πέρα προετοιμαζόμαστε για τις 10 Σεπτεμβρίου, όταν και είναι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Τώρα αν δεν αρχίσει το πρωτάθλημα στις 10, θα δούμε τι θα γίνει, αλλά εμείς προετοιμαζόμαστε για αυτό...».

Για το πρώτο του διάστημα στην ομάδα: «Γενικότερα στην ομάδα νιώθω πάρα πολύ καλά, με έκαναν όλοι να προσαρμοστώ πολύ εύκολα. Η πόλη είναι πάρα πολύ όμορφη... Κι αυτό ακόμη έχει τη σημασία του, γιατί βοηθάει έναν παίκτη να είναι συγκεντρωμένος στο γήπεδο, είναι κάτι σημαντικό για μένα...».

Best of internet