Ψάχνουν γκολ πρόκρισης ΑΠΟΕΛ και Άγιαξ

Gazzetta team
Ψάχνουν γκολ πρόκρισης ΑΠΟΕΛ και Άγιαξ

bet365

Μονόδρομος τα γκολ και το θετικό αποτέλεσμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τόσο για τον ΑΠΟΕΛ που φιλοξενεί την Κοπεγχάγη, όσο και για τον Άγιαξ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ροστόφ.

Η κυπριακή ομάδα ζητά γι' ακόμα μια ευρωπαϊκή βραδιά την ώθηση του «ΓΣΠ» απέναντι στους Δανούς, με τη νίκη σε απόδοση 3,00. Το σύνολο του Τόμας Κρίστιανσεν ηττήθηκε 1-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι σε Πρωταθλήτρια από την Σκανδιναβία, με την πρόκριση να πληρώνει στο 3,80. Το 2009, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά με την αναμέτρηση στην Κύπρο ν' αναδεικνύεται Over το οποίο βρίσκεται στο 2,30 για περισσότερα από 2,5 τέρματα απόψε. Η Κοπεγχάγη ξέρει ότι το εύθραυστο σκορ υπερασπίζεται ... με γκολ και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο αντίπαλοι έχει απόδοση 1,95. Στον προηγούμενο γύρο, ο ΑΠΟΕΛ απέκλεισε τη Ρόζενμποργκ με τρία γκολ στις καθυστερήσεις, με το χρονικό σημείο 76-90' να επιτευχθεί το τελευταίο τέρμα, να πληρώνει 2,30.

Ο Άγιαξ ταξίδεψε στη Ρωσία για να ψάξει σίγουρα ένα γκολ, έπειτα από το αποτέλεσμα που πήραν οι Ρώσοι στο Άμστερνταμ. Με τον Σίλενσεν διαθέσιμο, αλλά με πολλά προβλήματα, ο Αίαντας θ' αντιμετωπίσει δυσκολίες, με τη νίκη των γηπεδούχων στο 2,75 και το «διπλό» στο 2,55. Η Ροστόφ είναι ομάδα που προκαλεί κινδύνους μπροστά από την αντίπαλη εστία, έχει αυτοπεποίθηση και πληρώνει στο 1,80 η πρόκρισή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ρώσοι έφτασαν σε over στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, όμως, είναι τέτοια η κρισιμότητα του αποψινού ματς που θα παρουσιάσει προσεκτικές τις ομάδες. Στο 1,53 το Under 2,5 γκολ, ενώ σε περίπτωση επιλογής για μη ισχύ ισοπαλίας, η απόδοση για τη Ροστόφ είναι στο 1,90 και για τον Άγιαξ στο 1,80. Ένα πιθανό αμφίσκορο αποτέλεσμα, πάντως, εντοπίζεται σε απόδοση 2,00!

 

Τελευταία Νέα