Στην αποστολή για Αρούκα ο Μάρτινς (vid)

Στην αποστολή για Αρούκα ο Μάρτινς (vid)

Στην αποστολή για Αρούκα ο Μάρτινς (vid)

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με την Αρούκα, με τον Μπέντο να έχει στη διάθεσή του τον Αντρέ Μάρτινς.

Με πρωινή προπόνηση στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετιμασία του για την αναμέτρηση με την Αρούκα.

Ο Πάουλο Μπέντο έβγαλε αποστολή η οποία αποτελείται από 18 παίκτες μεταξύ των οποίων είναι κι ο Αντρέ Μάρτινς, για τον οποίο αύριο θα αποφασιστεί το αν θα ξεκινήσει ή όχι στο βασικό σχήμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στα σχέδιά του τους τραυματίες Μπουχαλάκη, Μανιάτη και Σιόβα ενώ ο Ομάρ έτσι κι αλλιώς δεν έχει δηλωθεί, ενώ ο Φιγκέιρας είναι τιμωρημένος. Επίσης εκτός πλάνων έμειναν οι πιτσιρικάδες Τσιμίκας, Ανδρούτσος

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Οπότε, στην 11άδα θα δούμε τους Καπίνο στο τέρμα και τους Ντε Λα Μπέγια (αριστερά), Ντα Κόστα - Μποτία στο κέντρο και Ρέτσο ή Βούρο δεξιά. Στο κέντρο θα είναι ο Μιλιβόγεβιτς-Καμπιάσο, με τον Τσόρι να είναι οργανωτής εκτός κι αν προτιμηθεί ο Φορτούνης. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιντέγε, ο οποίος θα έχει δεξιά κι αριστερά του τους Πάρντο και Σεμπά.

Η αποστολή του Πάουλο Μπέντο:

Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Βούρος, Ζντιέλαρ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα