Το... Πετρομπάμ έγινε με αμοιβαίες υποχωρήσεις

Το... Πετρομπάμ έγινε με αμοιβαίες υποχωρήσεις

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε την υπέρβαση για να προσθέσει ποιότητα στο ήδη γεμάτο ρόστερ του κι ο Αντώνης Πετρόπουλος έβαλε την επιθυμία του να φορέσει ξανά τη φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» πάνω απ' όλα.

Ο θυμόσοφος λαός μας λέει «σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να έχει ο πεθερός». Κι αυτό ισχύει απόλυτα στο γάμο Απόλλωνα Σμύρνης-Αντώνης Πετρόπουλος. Μιλάμε για μια συμφωνία που επιτεύχθηκε κατόπιν αμοιβαίων υποχωρήσεων.

Ο Απόλλων Σμύρνης με Περογαμβράκη - Διαμαντόπουλο έδειχνε ότι είχε κλείσει τις θέσεις στην επίθεση, αλλά τα πάντα άλλαξαν από τη στιγμή που ο «Πετρογκόλ» έκανε ξεκάθαρο ότι θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας που υπηρέτησε τη σεζόν 2013-2014 όπου και σκόραρε 12 φορές σε 29 ματς (27 πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλου).

Ο 30χρονος επιθετικός ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την περιπέτειά του στην Ιταλία και την Μπάρι κι η ομάδα που ήθελε να πάει ήταν ο Απόλλων. Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης από την πλευρά του αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση και να προσφέρει 40.000 ευρώ τον χρόνο στον Πετρόπουλο από τη στιγμή που ο παίκτης δέχτηκε να... πέσει πάρα πολύ στις απαιτήσεις του. Όταν αμειβόταν με 120.000 ευρώ τον χρόνο καταλαβαίνουμε όλοι τη θυσία που έκανε. Σημαντική όμως ήταν κι η κίνηση της διοίκησης να ενισχύσει το ρόστερ με έναν παίκτη που πρόσφερε πολλά στο σύλλογο από το σύντομο πέρασμά του από την Ριζούπολη.

Ο παίκτης, αυτή τη στιγμή είναι ανεβασμένος ψυχολογικά και δείχνει έτοιμος να τα δώσει όλα για να βάλει το... ποδαράκι του και να συνεισφέρει τα μέγιστα ώστε να επιστρέψει ο Απόλλων στη Super League. Νιώθει εξάλλου ότι κάτι χρωστάει στην ομάδα και γι αυτό είναι εδώ. Για να ανταποδώσει όσα πήρε. Το «Αντωνάρα έλα σ' εμάς» που άκουσε στη Νέα Σμύρνη στο φιλικό με τον Πανιώνιο τον... έφτιαξε ακόμη περισσότερο.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα