Νύχτα πρόκρισης για Ρόμα και Μονακό

Gazzetta team
Νύχτα πρόκρισης για Ρόμα και Μονακό

bet365

Η Ρόμα θέλει να επενδύσει στο θετικό αποτέλεσμα του «Ντραγκάο», όλα ιδανικά μοιάζουν για τη Μονακό ώστε σε αντίθεση με πέρυσι, φέτος να πανηγυρίσει είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο «Ολίμπικο» διεξάγεται ο επαναληπτικός του μεγάλου ντέρμπι των πλέι-οφ της προκριματικής φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τη Ρόμα έχει το μικρό αβαντάζ έναντι της Πόρτο. Στο 1,90 η απόδοση για να ολοκληρώσει με νίκη την αποστολή η ομάδα του Σπαλέτι, ενώ στο 3,00 πληρώνει η επιλογή πρόκρισης των «δράκων» που με δέκα παίκτες στο πρώτο παιχνίδι αντέδρασαν και ισοφάρισαν. Βέβαια, οι Πορτογάλοι δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη στα τελευταία πέντε ευρωπαϊκά ματς, με τη νίκη της Ρόμα σε ημίχρονο και τελικό να εντοπίζεται στο 2,90. Σε αυτά τα άσχημα ματς για τους σημερινούς φιλοξενούμενους, το Under και το N/G ήταν κύρια στοιχεία, με τις αποδόσεις στο 1,80 και 1,95 αντίστοιχα για τις δύο επιλογές του σημερινού αγώνα στην «Αιώνια Πόλη». Μάλιστα, το πρώτο γκολ για τους «τζιαλορόσι» βρίσκεται στο 1,66 και συνδυασμός νίκης της Ρόμα με Under 2,5 γκολ, στο 4,33.

Η Μονακό πέρυσι δεν τα κατάφερε απέναντι στη Βαλένθια, φέτος, όμως, θα το κάνει κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Οι Μονεγάσκοι με το υπέρ τους 2-1 από το εκτός έδρας ματς ετοιμάζονται για τους ομίλους και η νίκη πανηγυρικού χαρακτήρα πληρώνει στο 2,50, έναντι του 2,81 για τους Ισπανούς που βρίσκονται σε δεινή θέση έπειτα από το αποτέλεσμα του «Μαδριγάλ». Ο σύλλογος του Πριγκηπάτου δεν έχει αποκλειστεί ποτέ όταν έχει πάρει νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι, με την επιλογή Draw no Bet να υπάρχει στο 1,75 για τη Μονακό και στο 1,95 για το «κίτρινο υποβρύχιο». Οι δύο ομάδες σκοράρουν, το Over 2,5 τέρματα εντοπίζεται στο 2,10, ενώ, το Goal/Goal στο 1,85. Έχει ξεκουράσει παίκτες ο Ζαρντίμ, στο 1,40 το χάντικαπ ενός γκολ για τους Γάλλους.

 

Τελευταία Νέα