Η Μπρόντμπι δεν έχει ελπίδες με Μπεργκ και το γνωρίζει!

Η Μπρόντμπι δεν έχει ελπίδες με Μπεργκ και το γνωρίζει!

Η Μπρόντμπι δεν έχει ελπίδες με Μπεργκ και το γνωρίζει!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Δανία, στην Μπρόντμπι παραδέχονται ανεπισήμως πως είναι σχεδόν απίθανο να αποδείξουν πως ο Μάρκους Μπεργκ επιτέθηκε ρατσιστικά στον Φίρι, ενώ εμφανίζονται έκπληκτοι από την αντίδραση του Παναθηναϊκού.

Πολύ λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για την απόφαση της Μπρόντμπι να καταγγείλει τον Μάρκους Μπεργκ στην UEFA κατηγορώντας τον για ρατσιστική επίθεση του τελευταίου στον Λέμπογκανγκ Φίρι.

Οι «πράσινοι» χαρακτηρίζουν αβάσιμους τους ισχυρισμούς των Δανών βγαίνοντας παράλληλα στην αντεπίθεση.

Το «τριφύλλι» ζητεί μία σειρά από πρόσθετα μέτρα από την UEFA προκειμένου να καταγραφεί το παραμικρό στην ρεβάνς της Πέμπτης και να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr στην Μπρόντμπι θεωρούν τραβηγμένη την συγκεκριμένη κίνηση του Παναθηναϊκού, τονίζοντας off the record πως οι «πράσινοι» τραβούν το σχοινί. Η αναφορά της ομάδας του Στραματσόνι στον Ιμπάρμπο αν μη τι άλλο ήταν κάτι που δεν περίμεναν.

Παράλληλα ομολογούν πως ο μόνος λόγος που προσφεύγουν στην UEFA για τον Φίρι είναι για να υποστηρίξουν τον ποδοσφαιριστή τους γνωρίζοντας ωστόσο πως δεν μπορούν να αποδείξουν πως ο Μάρκους Μπέργκ εκτόξευσε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς στον Νοτιοαφρικανό μεσοεπιθετικό.

Επίσης καλούν τους οπαδούς τους να ξοδέψουν όλη την ενέργεια τους υπέρ της Μπρόντμπι και σε καμία περίπτωση να μην προβούν σε ακραίες συμπεριφορές εναντίον του Παναθηναϊκού θεωρώντας έτσι πως θα έχουν πέσει στην παγίδα του αντιπάλου.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα