«Αναρωτιέμαι πως κάνει ντους o Μπεργκ με σκουρόχρωμους συμπαίκτες»

«Αναρωτιέμαι πως κάνει ντους o Μπεργκ με σκουρόχρωμους συμπαίκτες»

«Αναρωτιέμαι πως κάνει ντους o Μπεργκ με σκουρόχρωμους συμπαίκτες»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ απάντησε στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Μπεργκ με σκωπτικό ύφος εγείροντας ερωτηματικά με το άστοχο σχόλιο του!

Η αντιπαράθεση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπρόντμπι καλά κρατεί με τους Δανούς να ισχυρίζονται πως ο Μάρκους Μπεργκ επιτέθηκε ρατσιστικά στον Λέμπογκανγκ Φίρι

Η Μπρόντμπι φέρεται να έχει καταγγείλει τον Σουηδό άσο του «τριφυλλιού» στην UEFA, με τους «πράσινους» να βγαίνουν στην αντεπίθεση στηρίζοντας τον ποδοσφαιριστή τους.

Η ελληνική ομάδα μάλιστα αναφέρει πως οι αντίπαλοι τους επιχειρούν να δυναμιτίσουν το κλίμα.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ κλήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας πως η ομάδα του έπραξε το αυτονόητο και πως σε καμία περίπτωση δεν θέλει να διαταράξει την ατμόσφαιρα.

Το άστοχο σχόλιο του για τον Μάρκους Μπεργκ, το οποίο έγινε υπό την μορφή αστεϊσμού, όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά.

Αναλυτικά η δήλωση του Τρόελς Μπεχ:

«Η αρχική μου σκέψη ήταν να μην προσθέσω τίποτα για το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά να το λύσουμε στο γήπεδο. Αυτός είναι ο σκοπός μας.

Όταν επισημαίνουμε κάτι που έκαναν οι αντίπαλοι μας, πολύ απλά αναφερόμαστε σε κάτι που έχει μέσα σε εχθρική ατμόσφαιρα. Αυτό δεν θεωρούμε πως κλιμακώνει την κατάσταση, ούτε έχουμε τέτοια πρόθεση.

Προφανώς και στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας όταν παρατηρούμε πως συμβαίνει κάτι πέρα από τα όρια της ευπρέπειας. Δεν είναι κάτι που θα το πάρουμε χαλαρά.

Αναρωτιέμαι τι θα συμβεί την επόμενη φορά που ο Μπέργκ θα κάνει ντους με συμπαίκτες του που έχουν πιο σκούρο χρώμα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα