Πεσκάρα: Ξανά στα δύσκολα

Πεσκάρα: Ξανά στα δύσκολα

bet365

Υστερα από τέσσερα χρόνια η Πεσκάρα επέστρεψε στην Serie A και με τον Μάσιμο Οντο στον πάγκο ελπίζει αυτή τη φορά να καταφέρει να παραμείνει.

Είδε πέρυσι τις Κροτόνε και Κάλιαρι να κατακτούν τις δύο πρώτες θέσεις και την απευθείας άνοδο στην Serie A, όμως η Πεσκάρα έκανε την ίδια διαδρομή αν και χρειάστηκε τα playoffs για να τα καταφέρει. Οι Delfini με 1-1 εκτός και 2-0 εντός έδρας πανηγύρισαν σε βάρος της Τράπανι από την Σικελία και ο Οντο έσπευσε να παρηγορήσει τον Σέρζε Κόσμι, σε μια εικόνα που έγινε viral.

Η διαχείριση του πρώην δεξιού μπακ των Λάτσιο και Μίλαν έφερε την Πεσκάρα στα σαλόνια, όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα κόντρα στα μεγάλα κλαμπ της Ιταλίας. Ο Τζανλούκα Λαπαντούλα, ο 26χρονος πρώτος σκόρερ της Serie B με 27 γκολ σε 40 αγώνες, πωλήθηκε στην Μίλαν αντί 9 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι όλο το βάρος θα πέσει στον συνονόματό του, Καπράρι, ο οποίος τα πήγε επίσης εξαιρετικά πέρυσι σημειώνοντας 17 γκολ σε 38 παιχνίδια.

Τη σεζόν 2012-13 όταν η Πεσκάρα βρέθηκε ξανά στην Serie A, δεν ενισχύθηκε σε βαθμό που να μπορεί να γίνει ανταγωνιστική και επέστρεψε άμεσα στην B και τώρα η διοίκηση δείχνει ότι θέλει να κάνει ό,τι χρειάζεται για να μπορέσει να σωθεί από τη σκληρή μάχη που την περιμένει.

Σημαντικότερες μεταγραφές για την ομάδα του Adriatico είναι ο Ιταλός κεντρικός μέσος, Μπράιαν Κριστάντε που αποκτήθηκε δανεικός με option αγοράς από την Μπενφίκα αφού πέρυσι είχε παίξει στην Παλέρμο και ο 19χρονος Αλβανός επιθετικός, Ρέι Μανάι, επίσης δανεικός, από την Ιντερ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα