Μπολόνια: Ηρεμη και σίγουρη

Μπολόνια: Ηρεμη και σίγουρη

Μπολόνια: Ηρεμη και σίγουρη

bet365

Με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι να παραμένει στον πάγκο και το ρόστερ να μην έχει αλλοιωθεί πολύ, η Μπολόνια στοχεύει σε μια εύκολη παραμονή.

Η απώλεια του Εμανουέλε Τζακερίνι σίγουρα είναι σημαντική αλλά οι Ροσομπλού την περίμεναν. Λογικά θα χάσουν και τον Αμαντού Ντιαβαρά αλλά ως εκεί... Οι υπόλοιποι παραμένουν κανονικά στις θέσεις τους και μπορούν να υπολογίζουν στη βοήθεια των Μπλερίμ Τζεμαϊλί και Γκόντφρεντ Ντονσά, που αποκτήθηκαν για να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή.

Στο «Ρενάτο Νταλ' Αρα» έχουν μεγάλα πλάνα για το μέλλον και δεν τα κρύβουν, με την κατασκευή νέου γηπέδου να είναι το σημαντικότερο, αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή, προέχει η σταθερότητα στο παρόν. Και αυτή μάλλον την εγγυάται ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι, ο οποίος θα είναι και φέτος στον πάγκο των Ροσομπλού.

Η περσινή 14η θέση δεν λέει όλη την αλήθεια για την Μπολόνια, η οποία είχε καταφέρει να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή της και στη συνέχεια χαλάρωσε, με συνέπεια να χαλάσει κάπως την εικόνα της και τους αριθμούς. Αν συμβεί κάτι ανάλογο και φέτος, αν δηλαδή η ομάδα αποδείξει από νωρίς ότι δεν θα έχει κανένα θέμα με την παραμονή της στη Serie A, άπαντες θα είναι ικανοποιημένοι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα