Μετά τον Τζιόλη κι ο Βελλίδης

Μετά τον Τζιόλη κι ο Βελλίδης

Μετά τον Τζιόλη κι ο Βελλίδης

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με την Ξάνθη κι εκτός από τον Τζιόλη «έκοψε» και τον Μάρκο Βελλίδη, που πλησιάζει προς την έξοδο από την Τούμπα.

Ο καστοριανός τερματοφύλακας, που «κόπηκε» από την ευρωπαϊκή λίστα για τους αγώνες με την Ντιναμο Τιφλίδας, δεν είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το φιλικό στα Πηγάδια.

«Επειδή το ματς είναι στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη ρεβάνς με την Ντιναμό προτιμήθηκε να συμμετέχει στην αποστολή ο Σιαμπάνης, που είναι στη λίστα και έχει δικαίωμα συμμετοχής», υποστηρίζουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αν και η πραγματικότητα όλοι γνωρίζουν ότι είναι τελείως διαφορετική.

Ο Βελλίδης, που ανανέωσε λόγω και ενός όρου στο πρώτο συμβόλαιο του, στις αρχές καλοκαιριού για δύο χρόνια, έκανε προετοιμασία και δήλωνε ότι είναι έτοιμος να παλέψει για μια θέση στην τριάδα των τερματοφυλάκων, δεν είναι στα πλάνα του Ίβιτς, ο οποίος φαίνεται να καλύπτεται από το δίδυμο των Γλύκου-Μπρκιτς και ως τρίτο υπολογίζει τον νεαρό Μάριο Σιαμπάνη.

Πάντως, το νέο «κόψιμο» του από την αποστολή ενός φιλικού δείχνει ότι πλησιάζει η ώρα της εξόδου από την Τούμπα. Με ποιους όρους (δανεικός ή ελεύθερος) θα γίνει γνωστό, μάλλον, τις επόμενες ημέρες.

Η αποστολή για Ξάνθη

Στην αποστολή για το ματς στα Πηγάδια συμμετέχουν οι: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Γιαννούλης, Κίτσιου, Πούγγουρας, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Πέλκας, Ζάιρο, Κοροβέσης, Περέιρα, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης, Ματθαίου, Κυριλλίδης.

Η αποστολή θ’ αναχωρήσει στις 11.30 οδικώς για την Ξάνθη και το ματς είναι προγραμματισμένο ν’ αρχίσει στις 19:00, δίχως τηλεοπτική κάλυψη. Οι ποδοσφαιριστές που είναι εκτός αποστολής έχουν ρεπό.

Η προπόνηση της Παρασκευής

Σε δύο σημεία χωρίστηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ την επομένη μέρα του αγώνα με την Ντιναμό Τιφλίδας. Το ένα γκρουπ έκανε αποθεραπεία στις εγκαταστάσεις του Μακεδονία Palace και το άλλο προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στην Τιφλίδα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με ποδήλατο, γυμναστήριο και πισίνα. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν για 75′ στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Το πρόγραμμα αφορούσε την τακτική εν όψει της φιλικής αναμέτρησης του Σαββάτου (20.08) με την Ξάνθη και τα τελειώματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα