Βιντιγκάλ: «Η πρόκριση θα κριθεί στην Αθήνα»

Βιντιγκάλ: «Η πρόκριση θα κριθεί στην Αθήνα»

Δημήτρης Τομαράς
Βιντιγκάλ: «Η πρόκριση θα κριθεί στην Αθήνα»

bet365

Ο Λίτο Βιντιγκάλ σχολίασε πως η ομάδα της Αρούκα έχει ελπίδες και ότι η πρόκριση στο ζευγάρι με τον Ολυμπιακό θα κριθεί στην Αθήνα.

Ειδικότερα ο τεχνικός των Πορτογάλων είπε για:

Το ματς με Ολυμπιακό και την συνέχεια: Το ζευγάρι θεωρώ ότι είναι ακόμα ανοιχτό. Η πρόκριση θα κριθεί στην Αθήνα. Νομίζω πως ήμασταν πιο καλοί από τον αντίπαλό μας στην επανάληψη.

Ήταν ένα καλό, δυνατό και δύσκολο ματς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο πολύ με πίεση και πιο καλά στα 3/4 του γηπέδου. Να κερδίζουμε χαμένες μπαλιές και 2ες μπάλες. Από εκεί κερδίσαμε κατοχή και βγάλαμε φάσεις για γκολ.
Το τέρμα του Ολυμπιακού μας... πάγωσε για λίγο. Μετά όμως οργανωθήκαμε ξανά. Αντιδράσαμε και κάναμε ευκαιρίες για γκολ. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Θα επιδιώξουμε να κάνουμε το καλύτερο. Ο ιδανικότερος τρόπος να φτιάξουμε την ψυχολογία μας θα είναι να πάρουμε ένα σκορ που μας βολεύει στην ρεβάνς. Τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά, άξιζαν ένα πιο καλό αποτέλεσμα αλλά δεν έρχεται η αποδυνάμωση για εμάς. Θα δούμε τον επόμενο αγώνα. Θα παλέψουμε σκληρά στην Αθήνα. Είναι καλό το να παίζεις σε γεμάτα γήπεδα. Εάν είναι εκεί πάνω από 30.000 ή 40.000 πολύ καλά. Εάν ήταν 80.000 ακόμα καλύτερα.
Στην συνέντευξη Τύπου μετά είπε για:
Το επόμενο ματς: Η πρόκριση... παίζεται ακόμα. Είναι ανοιχτή. Έχουμε έναν ακόμα αγώνα να παίξουμε στην Αθήνα και την ευκαιρία να πάμε στην φάση των ομίλων. Και τώρα θα πρέπει να δουλέψουμε ξανά. Πιο σκληρά. Δεν τα παρατάμε. Θα κοιτάξουμε να προσπαθήσουμε να προκριθούμε. Νομίζω ότι η ομάδα μου έκανε καλό ματς. Μιλάμε για αντίπαλο με 70 εκατ. ευρώ μπάτζετ. Μιλάμε για άλλα μεγέθη σε σχέση με την δική μας πραγματικότητα. Στο γήπεδο όμως μπορέσαμε και ισορροπήσαμε τα πράγματα. Προφανώς και ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σε κάποια σημεία. Σε άλλα μπορώ να πω ότι ήμασταν εμείς. Δεν αξίζαμε να μείνουμε χωρίς γκολ διότι είχαμε φάσεις. Πολλές από αυτές πολύ καθαρές ευκαιρίες. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως είμαστε μία ομάδα με ιδέες, επιθετικότητα και ποιότητα για να παίξουμε τέτοια ματς. Μέχρι το τέλος του αγώνα είχαμε φάσεις. Πιστεύω σε εμάς. Πιστεύω στους παίκτες μας και το ζευγάρι είναι ανοιχτό. Θα διεκδικήσουμε πρόκριση στην Αθήνα.
Το τι περίμενε με την τακτική αλλαγή του: Ήταν το πρώτο ματς αυτού του γύρου με τον αντίπαλό μας. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που είναι φαβορί και πιο δυνατός από εμάς. Πρέπει να το αντιληφθούμε αυτό. Το πιο σημαντικό ήταν να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Κάποιες φορές παίρνεις και ρίσκα. Ήθελα να δω τι μπορούμε να κάνουμε και εξετάσουμε και τις πιθανότητές μας για τον επόμενο αγώνα. Σε αμυντικό επίπεδο αφήσαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει έξτρα κινδύνους για την εστία μας. Όμως η πρόθεσή μας ήταν να σκοράρουμε και έτσι το ζευγάρι να είναι ανοιχτό. Και είναι ανοιχτό αν και δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ.
Το τι αλλαγές θα κάνει για πρωτάθλημα και Ευρώπη: Πάντα είμαστε προετοιμασμένοι για να φτιάξουμε την πιο δυνατή ομάδα που μπορούμε σε κάθε αγώνα. Παίζαμε Κυριακή και είχαμε πιο λίγο χρόνο προετοιμασίας για το ματς. Τώρα όμως υπάρχει ο επόμενος αγώνας και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Και βέβαια πάντα να βρίσκουμε τους κατάλληλους και πιο καλούς παίκτες για την 11άδα σε κάθε ματς.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα