Λέοβατς: «Μας ξύπνησε ο Ίβιτς στο ημίχρονο»

Λέοβατς: «Μας ξύπνησε ο Ίβιτς στο ημίχρονο»

Λέοβατς: «Μας ξύπνησε ο Ίβιτς στο ημίχρονο»

bet365

Ο Μάριν Λέοβατς τόνισε ότι ο Ίβιτς είπε τα σωστά λόγια στους παίκτες του στο ημίχρονο για να τους ξυπνήσει. Τιφλίδα, αποστολή: Σταύρος Σουντουλίδης

Μπορεί να είχε πετύχει γκολ, όμως ο ΠΑΟΚ δεν έκανε και την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο του ματς με την Ντιναμό Τιφλίδας. Όμως, ο Βλάνταν Ίβιτς είπε τα σωστά λόγια στους παίκτες του στην ανάπαυλα του ημιχρόνου για να τους ξυπνήσει, όπως είπε ο Μάριν Λέοβατς. «Το πρώτο ημίχρονο ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση, πετύχαμε θα έλεγα ένα τυχερό γκολ από στημένη φάση.

Στο δεύτερο λειτουργήσαμε καλύτερα, ακούσαμε τα σωστά λόγια, μας ξύπνησε ο προπονητής στο ημίχρονο και βγήκε άλλη ομάδα, βάλαμε δυο γκολ, είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Στο ημίχρονο καταλάβαμε τι έπρεπε να κάνουμε», είπε, αρχικά, ο Κροάτης αριστερός μπακ.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο επίπεδο ετοιμότητας του «Δικεφάλου» του Βορρά, με την έλευση των νέων ποδοσφαιριστών, και τόνισε ότι χρειάζεται χρόνο για να δέσει η ομάδα. «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή ομάδα τη σεζόν που έρχεται, υπάρχουν καλοί και έμπειροι ποδοσφαιριστες, αλλά χρειάζεται χρόνο να δέσουν και να δείξουν αυτά που πρέπει στο γήπεδο», πρόσθεσε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα