Μπέντο: «Να σταθούμε στο ύψος μας»! (vid)

Μπέντο: «Να σταθούμε στο ύψος μας»! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μπέντο: «Να σταθούμε στο ύψος μας»! (vid)

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο μίλησε στους παίκτες του για το παιχνίδι με την Αρούκα. Τι μήνυμα έστειλε και τι ενδεκάδα ετοιμάζει για το παιχνίδι.

Ουσιαστικά ο Πορτογάλος κινήθηκε λίγο έως πολύ στο... πνεύμα της συνέντευξης Τύπου. «Δεν πρέπει να απογοητεύσουμε τον σύλλογο και τον κόσμο μας. Έχουμε υποχρέωση να σταθούμε στο ύψος μας. Να κάνουμε ένα καλό πρώτο ματς και να κερδίσουμε. Εάν μπορέσουμε και την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα, τότε ακόμα καλύτερα», τόνισε σχετικά ο Μπέντο προς τους παίκτες του.

Ως προς την ενδεκάδα το 4-2-3-1 είναι το επικρατέστερο σχήμα. Εάν δεν τα καταφέρει ο Φορτούνης τότε θα είναι βασικός ο Τσόρι. Εάν μπορέσει να αγωνιστεί τότε θα έχουμε Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, Φιγκέιρας δεξί μπακ, Ντα Κόστα και Μποτία τα δύο στόπερ και Ντε Λα Μπέγια αριστερά. Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο στο κέντρο, Φορτούνης μπροστά τους, Σεμπά και Πάρντο στα δύο... φτερά και φορ ο Ιντέγιε.

Η αποστολή που έχει ταξιδέψει στην Πορτογαλία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Μποτία, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγιε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντιέλαρ.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα