Κι άλλες όμορφες εικόνες από την Τιφλίδα (pics)

Κι άλλες όμορφες εικόνες από την Τιφλίδα (pics)

Gazzetta team
Κι άλλες όμορφες εικόνες από την Τιφλίδα (pics)

bet365

Με ανοικτό το στόμα έμειναν οι περισσότεροι παίκτες του ΠΑΟΚ φτάνοντας το μεσημέρι της Τετάρτης στο αεροδρόμιο της Τιφλίδας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΤΙΦΛΙΔΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η ζεστή αγκαλιά και η θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν στα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ οι Έλληνες ομογενείς της Τιφλίδας ήταν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο και σχολιάστηκε θετικά εντός της ομάδας λίγες ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα εναντίον της Ντιναμό για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Αρκετός κόσμος, κυρίως νέοι και νέες με τα μωρά τους ντυμένα στα ασπρόμαυρα, «αγκάλιασαν» με ιδιαίτερο τρόπο την ομάδα και την υποδέχθηκαν με τοπικές παραδοσιακές λιχουδιές, που δεν αρνήθηκαν να δοκιμάσουν ο Λούμπος Μίχελ και ο Βλάνταν Ίβιτς.

Φορώντας ιδιαίτερες ενδυμασίες, που θυμίζουν τις προσφυγικές καταβολές του «Δικεφάλου», νεαρά κορίτσια και νέοι έκαναν την αποστολή του ΠΑΟΚ να νιώσει με το… καλημέρα της παρουσίας της στη Γεωργία μία πολύ «ζεστή» υποστήριξη.

Παράλληλα, οι δύο γιοι και οι συγγενείς του Ιβάν Σαββίδη, που ταξίδεψαν με την ομάδα στην Τιφλίδα, δεν έκρυβαν την περηφάνια τους, σε μία απόδειξη ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολλά περισσότερα από ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα