Βιντιγκάλ: «Κρατάω την σωστή νοοτροπία των παικτών μου»

Βιντιγκάλ: «Κρατάω την σωστή νοοτροπία των παικτών μου»

Δημήτρης Τομαράς
Βιντιγκάλ: «Κρατάω την σωστή νοοτροπία των παικτών μου»

bet365

Ο Λίτο Βιντιγκάλ δεν χάρηκε με την ήττα της Αρούκα, ωστόσο μίλησε για ύπαρξη σωστής νοοτροπίας των παικτών του κόντρα στην Μποαβίστα.

Ο κόουτς της Αρούκα είπε για:

Την ήττα της ομάδας του και την Ευρώπη και τον Ολυμπιακό: Εφόσον συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι θα δούμε χαρές στο μέλλον. Ήταν ένα καλό ματς. Με ένταση και πάθος και στα 90 λεπτά.

Δεν μας χαροποίησε το αποτέλεσμα. Δεν ήμασταν ουσιαστικοί στο επιθετικό κομμάτι με γκολ. Όμως είμαστε αυτό που είμαστε στο γήπεδο. Μία παθιασμένη και επιθετική ομάδα που θέλουμε να παίζουμε καλά και να νικάμε. Τα παιδιά είναι φανταστικά, δουλεύουν και είναι πολύ καλοί επαγγελματίες. Φεύγουμε με στεναχώρια γιατί χάσαμε, αλλά με χαρά για τη νοοτροπία των παικτών και την προσέγγιση της ομάδας. Και φυσικά κρατάω την σωστή νοοτροπία των παικτών μου. Δεν τα παρατήσαμε και συνεχίσαμε να παλεύουμε για την ανατροπή.
Ξέρω. Όταν χάνεις ένα ματς και μετά υπάρχει Ευρώπη αυτομάτως η ερώτηση είναι το τι θα κάνεις. Δεν έχουμε μιλήσει έως τώρα για Ολυμπιακό. Θα μιλήσουμε από αύριο. Δεν κάνουμε τεράστια βήματα. Δεν πηγαίνουμε ενώ έχουμε ματς μπροστά μας στο επόμενο. Θα αρχίσουμε λοιπόν από αύριο να ετοιμαζόμαστε και για να σας προλάβω δεν θεωρώ ότι θα επηρεαστούμε από την σημερινή ήττα. Δεν έχει σχέση το πρωτάθλημα με την Ευρώπη.
 

Τελευταία Νέα