Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Μπρόντμπι

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Μπρόντμπι

Στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού θα είναι από την Παρασκευή τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με την Μπρόντμπι...

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Μπρόντμπι

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ομάδα της Δανίας Brondby I.F. για τα play offs του Europa League, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται την Πέμπτη 18/8 στο «Απ. Νικολαΐδης», στις 21:00.

Η έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 12/08 μέσω web και έως την Τρίτη 16/08 θα έχουναποκλειστική προτεραιότητα τα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να έχουν και αυτοί προτεραιότητα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες και για όλη τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά -με οικονομικό όφελος και ταχύτητα στην αγορά του εισιτηρίου τους-, μπορούν να γίνουν τώρα Μέλη (e-member, Basic, κ.ο.κ.) και να ενημερωθούν για τη σχετική διαδικασία, κάνοντας κλικΕΔΩ ή στην επίσημη σελίδα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Από την Τετάρτη 17/08 η Διαδικτυακή προπώληση «ανοίγει» για όλους τους φιλάθλους ανεξαιρέτως. Ταυτόχρονα την Τετάρτη θα λειτουργήσουν και τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Θύρα 4, από τις 9:30 έως τις 17.30 (πλην Σαββάτου και Κυριακής).

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου και με οικονομικό όφελος, συνιστούμε την προμήθεια των εισιτηρίων από το Viva.gr.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

ΘΥΡΕΣ BOX OFFICE WEB
7, 13, 14 10 Ευρώ 8 Ευρώ
1, 12, 5B, 5Γ, 8 15 Ευρώ 12 Ευρώ
2, 9, 11, 5Α 30 Ευρώ 25 Ευρώ
10 40 Ευρώ 35 Ευρώ
3Α, 3, 3Β 60 Ευρώ 50 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται 2 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο. Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους πως την Πέμπτη 18/8 δεν θα εξυπηρετούνται όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν χορηγικό πακέτο, λόγω της ευρωπαϊκής αναμέτρησης της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και καλή τύχη στην προσπάθεια της Ομάδας.

Best of internet