Ζοέλ Πίνιο: «Να γράψει ιστορία η Αρούκα με τον Ολυμπιακό»

Ζοέλ Πίνιο: «Να γράψει ιστορία η Αρούκα με τον Ολυμπιακό»

bet365

Τι θέλει η Αρούκα από το ματς με τον Ολυμπιακό; Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου από την Πορτογαλία... απειλεί τους «ερυθρόλευκους» μέσω του gazzetta.gr.

Η Αρούκα έρχεται για να... αποκλείσει τον Ολυμπιακό. Οι Πορτογάλοι σέβονται τους πρωταθλητές Ελλάδας αλλά... μέχρι εκεί! Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, μέσω του gazzetta.gr προειδοποιεί το Λιμάνι ότι ονειρεύονται να γράψουν ιστορία κόντρα στην ελληνική ομάδα.

«Πρόκειται να είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, όμως, εμείς έχουμε μια δυνατή ομάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε, γράφοντας ιστορία απέναντι στον Ολυμπιακό», είπε αρχικά στο gazzetta.gr ο Ζοέλ Πίνιο, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Πιστεύω στους παίκτες μου, το όνειρό μας είναι να συνεχίσουμε, με την είσοδό μας στους ομίλους του Europa League».

Στην ερώτηση για το αν φοβούνται τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Όχι δεν φοβόμαστε, αλλά σαφώς και τον σεβόμαστε. Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας και έχει πετύχει σπουδαία πράγματα στην Ευρώπη. Εμείς, πιστεύουμε στον εαυτό και στις δυνατότητές μας».

Μήπως, η απογοήτευση του αποκλεισμού του Ολυμπιακού από το Champions League, σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους για τα ματς που έρχονται;

«Δεν το σκεφτόμαστε αυτό. Ετσι κι αλλιώς εμείς παίζουμε όλα τα ματς για να νικήσουμε»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα