Ικανοποίηση Αναστόπουλου για την εικόνα του Άρη

Δημήτρης Τομαράς
Ικανοποίηση Αναστόπουλου για την εικόνα του Άρη

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος, τεχνικός του Άρη, μίλησε για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό και την συνέχεια.
Ο Αναστόπουλος είπε για:
Το φιλικό με Αχαρναϊκό: «Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Ξεκινήσαμε πριν 15 ημέρες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουμε δρόμο και για το πρωτάθλημα και για την δουλειά που πρέπει να κάνουμε. Κρατάω την προσπάθεια από το σημερινό παιχνίδι. Που είναι και το πιο σημαντικό. Όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σιγά σιγά να αρχίσουν να ενσωματώνονται και οι νέοι παίκτες».
Την πρωτοβουλία κινήσεων της ομάδας του: «Την πρωτοβουλία των κινήσεων είναι το αυτονόητο να την έχει ο Άρης. Πρέπει όμως να συνοδεύεται και με γκολ. Δεν έχει άξια να έχεις μόνο την κατοχή της μπάλας. Εγώ ξαναλέω ότι κρατάω την προσπάθεια από το σημερινό ματς. Συνεχίζουμε την δουλειά. Στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στις 25 Σεπτεμβρίου».
Το πόσες αναμένεται να είναι οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας: «Σε αριθμούς δεν θα μπούμε.Οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν, θα γίνουν και από εκεί και πέρα παιχνίδι με παιχνίδι, προπόνηση με προπόνηση θα μπορέσουμε να ετοιμαστούμε».
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα