Γκατιέ: «Κρίμα που κληρωθήκαμε μεταξύ μας»

Γκατιέ: «Κρίμα που κληρωθήκαμε μεταξύ μας»

Γκατιέ: «Κρίμα που κληρωθήκαμε μεταξύ μας»

bet365

Ο Γκατιέ αποθέωσε την ΑΕΚ στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και έκανε λόγο για μια ομάδα που ήταν στο ίδιο επίπεδο με τη δική του και άξιζε να συνεχίσει...

Αποθέωση για την ΑΕΚ από τον Κριστόφ Γκατιέ στη συνέντευξη Τύπου, μετά την πρόκριση της Σεντ Ετιέν. Ο Γάλλος έκανε λόγο για μία ομάδα που άξιζε να προκριθεί και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ένωση.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το αν ήταν συμπαγής η Σεντ Ετιέν: «Ναι! Παίζει μεγάλο ρόλο να είσαι συμπαγής ως ομάδα και το είχα πει και στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Είναι κρίμα που αυτές οι δυο ομάδες συναντήθηκαν σε αυτή τη φάση. Είναι πολύ κοντά ως ομάδες. Το γεγονός ότι δεν πετύχαμε κάποιο γκολ στο γήπεδό μας, μας οδήγησε στη σκέψη πως έπρεπε να σκοράρουμε εδώ. Να ήμασταν καλύτεροι επιθετικά και να τελειωνουμε τις επιθέσεις μας».

Για το αν πιστεύει ότι η διαφορά των δυο ομάδων έχει να κάνει με την εμπειρία: «Ναι! Αυτή είναι η διαφορά των δυο ομάδων. Συσσωρεύσαμε εμπειρία, παραστάσεις και φτάσαμε στο σημερινό αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, με ευρωπαϊκό παρελθόν, με κοινό που ξέρει από ποδόσφαιρο. Είναι μια δυναμική ομάδα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Εμείς έπρεπε να έχουμε τον έλεγχο, να έχουμε δύναμη. Ήμασταν και συμπαγής ως ομάδα, όπως είπα, και νωρίτερα και σε συνδυασμό με την εμπειρία ως ομάδα, αλλά και κάποιων παικτών μας σε αυτό το επίπεδο έφερε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το γκολ του Μπέριτς: «Νομίζω ο Μπέριτς ήταν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή. Παίξαμε όμως ομαδικά. Ο Ρομπέρ έκανε τη δική του δουλειά και ξέραμε ότι για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης έπρεπε να σκοράρουμε απόψε. Το κάναμε. Ήθελε βέβαια να παίζαμε πιο επιθετικά».

Για το αν ένα από τα «κλειδιά» του αγώνα ήταν η απόδοση των Λεμουάν και Νταμπό: «Ναι! Ήταν κλειδιά αυτοί οι δυο παίκτες. Θέλαμε να κρατήσουμε το κέντρο. Όσο περνούσε ο χρόνος έπεφτε η απόδοσή του, όμως κατάφεραν να αλληλοσυμπληρώσουν ο ένας τον άλλον».

Για τη διαιτησία: «Εγω ήμουν στον πάγκο. Δεν ήμουν στην εξέδρα. Ίσως είδατε κάποια λάθη. Κρίνω τη διαιτησία καλή. Ήταν στο ύψος των περιστάσεων για ένα τέτοιο παιχνίδι. Δυο παίκτες μου βγήκαν τραυματίες, νομίζω ήταν διαιτησία ευρωπαϊκού παιχνιδιού».

Για το αν θέλει κάτι για την κλήρωση: «Θέλαμε μια λιγότερη σημαντική ομάδα από την ΑΕΚ. Μας έτυχε η ΑΕΚ, όμως καταφέραμε να περάσουμε. Θα ήταν καλό το δεύτερο παιχνίδι να είναι στην δική μας έδρα. Ωστόσο και τώρα που είχαμε τη ρεβάνς εκτός καταφέραμε να περάσουμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρος τους Έλληνες φίλους μας. Για τον επαγγελματισμό, τον σεβασμό που μας έδειξε. Να ευχηθώ καλή τύχη στην ΑΕΚ. Να έχει μια καλή σεζόν. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή και της αξίζουν τα καλύτερα. Ευχαριστώ και πάλι τους Έλληνες οικοδεσπότες».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα