Παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ... εκτός Ευρώπης!

Κώστας Ζάλιαρης
Παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ... εκτός Ευρώπης!

bet365

Πιέσεις για να διεξαχθούν παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και στις υπόλοιπες ηπείρους, ξεφεύγοντας από τα όρια της Ευρώπης, φαίνεται πως δέχεται η UEFA από Ιταλούς και Ισπανούς!

Η... τρέλα του κόσμου εκτός Ευρώπης κάθε καλοκαίρι, όταν τα μεγάλα κλαμπ επισκέπτονται την Άπω Ανατολή, τις ΗΠΑ, την Αφρική και άλλες ηπείρους, είναι τέτοια στην οποία θέλουν οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι να ... επενδύσουν.

Έτσι, όπως αναφέρει η «Daily Mail», η διοργανώτρια αρχή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας φέρεται να δέχεται πιέσεις ώστε στη γενικότερη προσπάθεια αλλαγής της μορφής του Τσάμπιονς Λιγκ, να ληφθεί μέριμνα για τη διεξαγωγή αναμετρήσεων και εκτός της Γηραιάς Ηπείρου.

Όπως, μάλιστα, τονίζεται, κάποιες πρώτες συζητήσεις επί του θέματος πραγματοποιήθηκαν την περίοδο του τελικού του περασμένου Μαΐου στο Μιλάνο, ενώ, το θέμα του νέου «deal» που θα πρέπει να επιτευχθεί στο τοπίο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μόλις ολοκληρωθεί το τρέχον πακέτο, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο συγκεκριμένο, πρωτοποριακό ζήτημα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα