Τελειώνει τη δουλειά στη Στοκχόλμη!

Τελειώνει τη δουλειά στη Στοκχόλμη!

Νίκος Αθανασίου
Τελειώνει τη δουλειά στη Στοκχόλμη!

bet365

Στο δεύτερο και καθοριστικό βήμα στοχεύει ο Παναθηναϊκός απόψε (20:00 OTESport4) στη Στοκχόλμη κόντρα στην ΑΪΚ, για να ολοκληρώσει την αποστολή απέναντι στους Σουηδούς και να περάσει ως δυνατός, πλέον, στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το γκολ του Μολέδο, πριν από μια εβδομάδα, στη Λεωφόρο, έδωσε δίκαια στην ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι το προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση και το «τριφύλλι» ψάχνει σήμερα στην «Tele2Arena» το αποτέλεσμα με το οποίο θα βρεθεί στην κλήρωση της Παρασκευής, για τον επόμενο και τελευταίο γύρο της προκριματικής φάσης της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με το θέμα του πλαστικού χλοοτάπητα να μην έχει επηρεάσει τους «πράσινους» που είναι απόλυτα επικεντρωμένοι στην επίτευξη του στόχου τους, με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο να έχει μείνει εκτός και τον Νίκλας Χουλτ να μην δείχνει έτοιμος για την 11άδα, ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού φαίνεται να έχει σχεδιάσει τα πλάνα του με τους Νάνο και Λουντ για το αρχικό σχήμα.

Ο Ισπανός θα παίξει ως φουλ μπακ στο 3-5-2 με το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί και στο δεύτερο ματς με την ΑΪΚ το «τριφύλλι», όμως πιθανότητες να βρεθεί στη συγκεκριμένη θέση, συγκεντρώνει και ο Μουμπάρακ Γουακάσο!

Οι υπόλοιποι θα είναι αυτοί που αγωνίστηκαν από την αρχή και στο ματς της Λεωφόρου, με τον Ιμπάρμπο παρτενέρ του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος θέλει να σκοράρει στην επιστροφή στην πατρίδα του...

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα