Απάντηση ΕΠΟ: «Κύριε Κοντονή εάν δεν ζητήσετε συγγνώμη...»

Δημήτρης Τομαράς
Απάντηση ΕΠΟ: «Κύριε Κοντονή εάν δεν ζητήσετε συγγνώμη...»

bet365

Σε ιδιαίτερα επιθετικό τόνο και ζητώντας από τον Σταύρο Κοντονή να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς του είναι η επιστολή - απάντηση της ΕΠΟ. Διαβάστε στο Gazzetta.gr το ρεπορτάζ.
Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται η ΕΠΟ ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καταργηθεί ή δεν έχει καταστρατηγηθεί κανενός η θητεία. Με απόφαση της επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων είχαν τοποθετηθεί στην Πειθαρχική της Football League οι δικαστές Βόμβας και Μπόσνου. Επρόκειτο για αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας. Εγγράφως σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις και με την τωρινή και με την προηγούμενη διοίκηση η FL είχε ζητήσει να αντικατασταθεί τουλάχιστον ο Βόμβας που έβαζε πολύ υψηλά πρόστιμα και είχε αντιδικίες και προστιβές με αρκετές ομάδες της κατηγορίας.
Έτσι η Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων την 1η Αυγούστου με απόφασή της έβγαλε τον Βόμβα και την Μπόσνου από την Πειθαρχική της εν λόγω κατηγορίας. Οι ομόμβαθμοί τους, Χαριάτης και Νικητόπουλος μεταφέρθηκαν στην Πειθαρχική της Β' κατηγορίας. Μάλιστα η ΕΠΟ επισημαίνει πως δεν έγινε εν μέσω της χρονιάς, όπως είχε αιτηθεί από την FL. Μετά από αυτές τις αλλαγές πλέον πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι η κ. Μπόσνου ως παλαιότερη και όχι η κ. Ιωαννίδου, που παραμένει μέλος της Επιτροπής. Στην απάντησή της η Ομοσπονδία αναφέρει μεταξύ άλλων προς τον κ. Κοντονή ότι προφανώς τον παραπληροφόρησαν και ότι εάν δεν ζητήσει συγγνώμη θα επιβεβαιώσει τις φήμες πως κάτι σχεδίαζε και προσδοκούσε έως την 1η Αυγούστου από την έως τότε πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας.
 

Τελευταία Νέα