H αγωνία στο... κόκκινο!

Gazzetta team
H αγωνία στο... κόκκινο!

bet365

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δίνουν τα ρέστα τους για πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League απέναντι σε Άγιαξ και Χάποελ αντίστοιχα.

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου υποδέχεται τον Άγιαξ μετά το 1-1 της Ολλανδίας. Ο Δικέφαλος ψάχνει την πρώτη του νίκη στο Champions League, όπου μέχρι τώρα μετράει 5 ισοπαλίες και 4 ήττες, με τον άσο να βρίσκεται στο 2,60. Ο Αίαντας έχασε τον Μίλικ, που υπέγραψε στη Νάπολι, όμως παραμένει επικίνδυνος, με την ισοπαλία να είναι στο 3,20 και το διπλό στο 2,70.

Στα 6 από τα 7 ματς του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση είχαμε G/G, επιλογή που πληρώνει 1,80, ενώ στα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια του στη Θεσσαλονίκη over, που μπορείτε να το βρείτε στο 2,05.

Στο Ισραήλ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Χάποελ και ψάχνει το γκολ πρόκρισης μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κερδίσει τα 2 από τα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους στη διοργάνωση και το διπλό τιμάται στο 2,00. Στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού εκτός έδρας στο Champions League είχαμε over, επιλογή που πληρώνει 2,25.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχωρίζει εκείνο ανάμεσα σε Μονακό και Φενερμπαχτσέ μετά τη νίκη των Τούρκων με 2-1 στο πρώτο ματς. Οι Μονεγάσκοι έχουν κερδίσει και τα 2 ματς, που έχουν δώσει για τα προκριματικά της διοργάνωσης, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει και τα 2 μακριά από την έδρα τους. Θα βρείτε τον άσο στο 1,825. Στα 3 από τα 4 τελευταία της Μονακό στη διοργάνωση είχαμε G/G, που πληρώνει 1,85.

Τέλος, η Γιουνγκ Μπόις υποδέχεται την Σαχτάρ, που είχε κερδίσει το πρώτο ματς με 2-0 στην Ουκρανία. Οι Ελβετοί δεν έχουν κερδίσει κανένα από τα 7 τελευταία ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, με το διπλό να είναι στο 1,95, ενώ δεν έχουν σκοράρει στα 4 τελευταία. Θα βρείτε το under στο 2,35 και το N/G στο 2,50.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα