Το ευρωπαϊκό Super Cup αποκλειστικά στον OTE TV

Gazzetta team
Το ευρωπαϊκό Super Cup αποκλειστικά στον OTE TV

bet365

Ο ισπανικός «εμφύλιος» ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη αποκλειστικά από το OTE SPORT 5HD.

Στο Τρόντχαϊμ θα κριθεί φέτος το ευρωπαϊκό Super Cup και εσείς μπορείτε να απολαύσετε τον μεγάλο τελικό με τη βοήθεια του OTE TV. Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη διεκδικούν το τρόπαιο στο ματς, που θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου. Οι Μαδριλένοι στοχεύουν και πάλι στη νίκη επί των Σεβιγιάνων, όπως στον τελικό του 2014 όταν είχαν κερδίσει με 2-0, όμως έχουν να αντιμετωπίσουν σημαντικές απουσίες.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, που είχε κατακτήσει το τρόπαιο με την Ρεάλ το 2002 ως παίκτης στον τελικό με την Φέγιενορντ, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκάρεθ Μπέιλ, Πέπε και Τόνι Κρόος. Ο πρώτος είναι τραυματίας, ενώ στους υπόλοιπους αποφασίστηκε να δοθούν κάποιες έξτρα μέρες άδειας μετά τη συμμετοχή τους στο EURO.

Το ρόστερ της βασίλισσας έχει αλλάξει ελάχιστα, με τον Άλβαρο Μοράτα να είναι η μοναδική προσθήκη για 30 εκατ. ευρώ από την Γιουβέντους. Ο Ζιντάν είχε την πρόθεση να δοκιμάσει σύστημα 4-4-2 με τον Ισπανό και τον Μπενζεμά στην κορυφή, όμως η συμμετοχή του Γάλλου επιθετικού, όπως και εκείνη του τερματοφύλακα Κέιλορ Νάβας, παραμένει αμφίβολη. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να δούμε την Ρεάλ με το κλασικό 4-3-3.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Η Σεβίλλη έγραψε ιστορία, κατακτώντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Europa League, όμως θα παρουσιαστεί με πολύ σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Αρχικά, στον πάγκο θα κάνει το ντεμπούτο του ο Χόρχε Σαμπάολι στη θέση του Ουνάι Έμερι, που υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός τεχνικός, μάλιστα, έφτασε κοντά στην έξοδο πριν καν ξεκινήσει η σεζόν, καθώς είχε πρόταση από την Ομοσπονδία της Αργεντινής, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής. «Πάντα έλεγα ότι είναι όνειρό μου μία μέρα να προπονήσω την Εθνική, όμως θα ήταν ανεύθυνο να αφήσω τώρα τη Σεβίλλη», σχολίασε ο ίδιος και θα προσπαθήσει να φέρει τον πρώτο τίτλο στην Ανδαλουσία.

Το ρόστερ άλλαξε επίσης σημαντικά, με τους βασικούς μέσους Μπανέγα (Ίντερ) και Κριχόβιακ (Παρί Σεν Ζερμέν) να αποχωρούν μαζί με τους δύο αρχηγούς Κόκε (Σάλκε) και Ρέγιες (Εσπανιόλ) και τον πρώτο σκόρερ Γκαμέιρο (Ατλέτικο Μαδρίτης). Από την άλλη, Κιγιοτάκε (Αννόβερο), Σαράμπια (Χετάφε), Κράνεβιτερ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Χοακίν Κορέα (Σαμπντόρια), Μπεν Γιεντέρ (Τουλούζ), Βιέτο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Βάσκες (Παλέρμο) και Γκάνσο (Σάο Πάουλο) αποτελούν τα νέα αποκτήματα των Σεβιγιάνων.

Ο τέταρτος εμφύλιος στην ιστορία του τροπαίου θα έρθει στις οθόνες σας αποκλειστικά από το OTE SPORT 5HD. Συντονιστείτε, λοιπόν, στις 21:45 το βράδυ της Τρίτης (09/08), καθώς οι δύο ομάδες υπόσχονται πλούσιο θέαμα.

 

Τελευταία Νέα