Α.Ε.Κ: «Όλοι μαζί για την πρόκριση»! (vid, pics)

Α.Ε.Κ: «Όλοι μαζί για την πρόκριση»! (vid, pics)

Γιώργος Τσακίρης
Α.Ε.Κ: «Όλοι μαζί για την πρόκριση»! (vid, pics)

bet365

Τιμούρ Κετσπάγια, Κολοβέτσιος, Ανέστης και Μπαρμπόσα προσκαλούν τον κόσμο της ΑΕΚ για την Πέμπτη και τη νίκη στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Σεντ Ετιέν.

Είναι δεδομένη η επιθυμία όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ να 'χει σημαντική και ουσιαστική στήριξη από τον κόσμο της ομάδας που από την πλευρά του βέβαια απέδειξε εμπράκτως (και) με το... καλημέρα της διάθεσης των εισιτηρίων ότι θα κάνει πράξη το «θέλω» των ανθρώπων της Ένωσης και θα βρεθεί μαζικά στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για να ενισχύσει την προσπάθεια των Κιτρινόμαυρων απέναντι στους Στεφανουά...

Από το πρωί ατελείωτες ουρές σχηματίζονται στο ΟΑΚΑ με τη διάθεση σε συνολικό επίπεδο έως το βράδυ να αναμένεται να φτάσει -ίσως και να ξεπεράσει- τα 10.000 εισιτήρια για τον αγώνα ρεβάνς της ΑΕΚ με αντίπαλο την Σεντ Ετιέν την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ και χωρίς να υπολογίζονται στο συγκεκριμένο αριθμό τα περίπου 7.000 εισιτήρια διαρκείας που έχουν διαθέσει έως τώρα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μάλιστα και το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης δημιούργησε ένα όμορφο βίντεο - κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή τον επαναληπτικό για την Γ' προκριματική φάση του Europa League (200 αγώνες για την ΑΕΚ στην Ευρώπη) που θα γίνει στις 04 Αυγούστου (την Πέμπτη) και στο οποίο συμετέχουν Τιμούρ Κετσπάγια, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Γιάννης Ανέστης και Έλντερ Μπαρμπόσα...

«Η προσπάθειά μας θα είναι δύσκολη, σας θέλουμε δίπλα μας», ζητάει μέσω του βίντεο (κάλεσμα της ΠΑΕ) ο Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος με τη σειρά του δίνει... πάσα στον Δημήτρη Κολοβέτσιο για να πει με τη σειρά του: «200 αγώνες για την ΑΕΚ στην Ευρώπη, να είστε εκεί!», με την μπάλα να... μεταφέρεται στον Γιάννη Ανέστη ο οποίος σημειώνει: «Το δικά μας ραντεβού είναι την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ» για να κλείσει το βίντεο που δημιούργησε η Ένωση για να καλέσει τον κόσμο της στο πλευρό της την Πέμπτη με τον Μπαρπόσα να εξηγεί: «Ολοι μαζί για την πρόκριση, VAMOS» και το πλασέ του να καταλήγει στα δίχτυα, κάτι που δεδομένα ψάχνει η ΑΕΚ για την ρεβάνς, κοινώς το γκολ!

Ανταπόκριση και τεράστια συμμετοχή παρατηρείται τις τελευταίες δυο μέρες και από τα οργανωμένα κλαμπ της επαρχίας των οπαδών της ΑΕΚ και ειδικά φυσικά από το μεγαλύτερο κομμάτι που είναι η «Original 21» με εκδρομές που διοργανώνουν από όλη σχεδόν την Ελλάδα για να βρεθούν στο πλάι της αγαπημένης τους ομάδας στον πρώτο σημαντικό... τελικό της σεζόν που μόλις μερικές πριν μέρες ξεκίνησε (και) για την Ένωση...

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη στις 12:30 το μεσημέρι αναμένεται στην Αθήνα η αποστολή της Σεντ Ετιέν για τον αγώνα της Πέμπτης με την ΑΕΚ στο πλαίσιο του επαναληπτικού του τρίτου προκριματικού του Europa League. Η γαλλική ομάδα θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ στις επτά το απόγευμα της Τετάρτης και μισή ώρα νωρίτερα (18:30) o προπονητής τους, Κριστόφ Γκατιέ, με έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Σταδίου.

Η προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένη στις 20:15 και η συνέντευξη Τύπου μισή ώρα νωρίτερα, στις 19:45 με τον Τιμούρ Κετσπάγια και προφανώς έναν εκ των ποδοσφαιριστών της Ένωσης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα