Ερχεται το πιο γρήγορο sold out της ιστορίας του (pics)

Ερχεται το πιο γρήγορο sold out της ιστορίας του (pics)

Ερχεται το πιο γρήγορο sold out της ιστορίας του (pics)

bet365

Μπροστά στο πιο γρήγορο sold out της ιστορίας του είναι ο ΠΑΟΚ. Τα «μαγικά χαρτάκια» της ρεβάνς με τον Άγιαξ «εξαφανίζονται», παρά τα όποια «εμπόδια» παρουσιάστηκαν, λόγω της τεράστιας ζήτησης.

Μέχρι και τις 12.30, σε λιγότερο από τέσσερις ώρες δηλαδή, είχαν «φύγει» πάνω από 6.000 εισιτήρια από τα τρία «σημεία» (εκδοτήρια, ίντερνετ, καταστήματα «Γερμανός») πώλησης των περίπου 14.000 εισιτηρίων, που ήταν διαθέσιμα προς τους φιλάθλους.

Οι ουρές μπροστά στα εκδοτήρια της Τούμπας άρχισαν να σχηματίζονται από τις 6 το πρωί, τρεις ώρες πριν από την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων.

Εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΟΚ, παρά την ζέστη, περίμεναν υπομονετικά πάνω από δύο ώρες για να κατορθώσουν να φθάσουν στα εκδοτήρια και αποκτήσουν ένα «μαγικό χαρτάκι», καθώς οι ουρές ξεπερνούσαν τα 500 μέτρα.

Μέσα από 17 εκδοτήρια η ΠΑΕ προσπάθησε να εξυπηρετήσει τον κόσμο, που από το πρωί συρρέει στην Τούμπα, ενώ κάποια στιγμή εμφανίστηκαν τα πρώτα σοβαρά προβλήματα στο σύστημα διάθεσης των εισιτηρίων, λόγω της ταυτόχρονης ζήτησης στο ίντερνετ και στα καταστήματα «Γερμανός».

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε νωρίς νωρίς το τέλος των εισιτηρίων στη θύρα 7, άλλωστε εκεί είχαν εξ αρχής μείνει ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια, ενώ λίγο μετά τις 12.30 ανακοίνωσε το ίδιο και για τις θύρες 3 και 5.

Στις 13.24 ήρθε ένα ακόμη ασπρόμαυρο «τιτίβισμα» της ΠΑΕ, που ανακοίνωνε το τέλος των εισιτηρίων για όλες τις θύρες, πλην της θύρας 4!

Πάντως, η αναμονή αγοράς εισιτηρίου, μέσω διαδικτύου, ξεπερνάει τις 2,5 ώρες, καθώς το on-line σύστημα έχει… μπουκώσει και η διάθεση γίνεται σε πολύ αργούς ρυθμούς.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα