Νέα νίκη η ΑΪΚ και πανό από τους παίκτες (vid & pic)

Gazzetta team
Νέα νίκη η ΑΪΚ και πανό από τους παίκτες (vid & pic)

bet365

Ακάθεκτη στο πρωτάθλημα της Σουηδίας η ΑΪΚ, η οποία επικράτησε 2-0 της Φάλκενμπεργκ και πλησίασε την κορυφή! Πανό ζητώντας την στήριξη του κόσμου ανάρτησαν οι παίκτες της.

Με τον Νόρλινγκ στο τιμόνι της η ΑΪΚ κάνει... τρελά πράγματα στη Σουηδία! Νέα νίκη, αυτή τη φορά 2-0 επί της Φάλκενμπεργκ και το αήττητο έφτασε στα δέκα ματς! Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού είχε ως κορυφαίο τον Μαρκάνεν, που πέτυχε δυο γκολ και πλέον βρίσκεται μόλις στο -4 από την κορυφή!

Δυνατά για ένα ημίχρονο η ΑΪΚ, πέτυχε δυο γκολ κι έπειτα κατέβασε ρυθμό, με το βλέμμα στραμμένο στον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό! Ο Νόρλινγκ συνέχισε με τους τρεις στόπερ στην άμυνα (3-5-2), ενώ χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα μόλις πέντε παίκτες σε σχέση με την ενδεκάδα της Λεωφόρου! Στα... 38'' ο Μαρκάνεν από κοντά πέτυχε το 1-0 και στο 37' με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0! Στην επανάληψη δεν απείλησε αρκετά, είχε μια - δυο καλές φάσεις, αλλά η προσοχή είχε επικεντρωθεί στον Παναθηναϊκό.

ΑΪΚ: Κάρλγκρεν, Χούιβελντ, Χάουκσον, Σάντγκρεν, Βαϊσάνεν, Εκπόζο, Γιασίν, Αφανέ (82’ Μπλόμπεργκ), Σαλετρος (73’ Οφόρι), Γκράβιους, Μαρκάνεν (73’ Άβντιτς)

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης με την Φάλκενμπεργκ, οι ποδοσφαιριστές της ΑΪΚ σήκωσαν πανό ζητώντας από τους οπαδούς τους να τους στηρίξουν στον επαναληπτικό με Παναθηναϊκό. «Στηρίξτε μας και αγοράστε εισιτήρια», ανέφερε το πανό.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα