Πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του ΟΦΗ

Πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του ΟΦΗ

Δημήτρης Τομαράς
Πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του ΟΦΗ

bet365

Εκπρόσωποι εταιρείας με βάση το Λονδίνο είχαν επαφή με τους μετόχους της υπό σύστασης ΠΑΕ ΟΦΗ για πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Απαντούν σε λίγες ημέρες οι Κρητικοί.
Οι 14 μέτοχοι της υπό σύστασης ΠΑΕ ΟΦΗ είχαν την Παρασκευή συνάντηση με εκπροσώπους από εταιρεία από την Αγγλία, που θέλει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του συλλόγου. Στην επαφή αυτή στο Ηράκλειο έγινε κουβέντα ακόμα και για συγκεκριμένα ποσά.
Αναλύθηκε εκτενώς το πλάνο της εταιρείας, ωστόσο οι Κρητικοί ξεκαθάρισαν πως θα απαντήσουν μέσα στις προσεχείς ημέρες στην πρόταση που τους κατατέθηκε. Από την εν λόγω εταιρεία με την επωνυμία Integrated Sports Consultancy Ltd (σ.σ. πρόκειται για μια εταιρεία με καθαρά αθλητικό προφίλ, η οποία αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση ομάδων) υπήρξε ενδιαφέρον και τις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί ο ΟΦΗ. Για αυτό το σκέλος θα πρέπει να γίνει κουβέντα με τον Ερ. ΟΦΗ.
Μετέφεραν προς τους εκπροσώπους του ΟΦΗ πως σε πρώτη φάση θα ήθελαν να συμβάλλουν ώστε να γίνουν βελτιωτικές εργασίες στο προπονητικό κέντρο και το γήπεδο του συλλόγου. «Μία πρώτη απάντηση θα την δώσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα. Υπήρξε και θετική αντίδραση αλλά και προβληματισμός ως προς τα δεδομένα της πρότασης. Χαιρόμαστε πολύ που ο ΟΦΗ προσεγγίζει το ενδιαφέρον εταιρειών αλλά δεν προχωράμε άκριτα σε τέτοιες τελικές συζητήσεις», σχολίασε στο Gazzetta.gr ο Αντύπας Σηφάκης, πρόεδρος του ΟΦΗ.
Από τον ΟΦΗ έχουν ήδη πάρει κάποια πρώτα στοιχεία για την συγκεκριμένα εταιρεία. Θα υπάρξει από πλευράς των Ηρακλειωτών και νομικός και οικονομικός έλεγχός της προτού προχωρήσουν σε οποιεσδήποτε αποφάσεις, κινήσεις και απαντήσεις.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα