Χουλτ: «Το πήραμε χάρη στον κόσμο μας»

Χουλτ: «Το πήραμε χάρη στον κόσμο μας»

Κώστας Ζάλιαρης
Χουλτ: «Το πήραμε χάρη στον κόσμο μας»

bet365

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε στο gazzetta.gr μετά τη νίκη (1-0) του Παναθηναϊκού επί της ΑΪΚ και έκανε λόγο για αποτέλεσμα που ήρθε χάρη στην ενέργεια της εξέδρας και το μάθημα που δίνουν οι οπαδοί στην ομάδα...

Η αλήθεια είναι ότι ο Σκανδιναβός μπακ του «τριφυλλιού» δεν είδε τη Λεωφόρο στα... καλύτερά της, στην πρώτη αναμέτρηση με τους Σουηδούς για τον γ' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, δεδομένου πως ναι μεν υπήρχε παλμός, αλλά οι οπαδοί των «πράσινων» έχουν συνηθίσει τον σύλλογο και σε πιο... θερμές βραδιές.

Παρ' όλα αυτά, ο αντίκτυπος που είχε σ' εκείνον προσωπικά η ώθηση που έδινε ο κόσμος και ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούσε η κερκίδα να ξεσηκώσει και να δώσει ακόμα περισσότερη δύναμη στους παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι, έκαναν τον Χουλτ να δηλώσει πως ο 12ος παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν καθοριστικός στην εξασφάλιση της νίκης για το προβάδισμα πρόκρισης.

«Ο κόσμος ήταν στο πλευρό μας και βοήθησε πάρα πολύ! Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που δυσκολευτήκαμε στην προσπάθειά μας να βρούμε το γκολ και βλέπαμε ότι ορισμένες προσπάθειες δεν έβγαιναν όπως θα τις θέλαμε, είχαμε τον κόσμο εκεί να μας δίνει δύναμη και ώθηση για να συνεχίσουμε να παίζουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος.

Δεν τα παρατήσαμε και φτάσαμε να πετύχουμε το γκολ δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Χάρη στους οπαδούς μας, με την ενέργεια που μας μετέδιδαν και που μας έδωσαν να καταλάβουμε ότι δεν έπρεπε στιγμή να σταματήσουμε την προσπάθεια, παλέψαμε και τα καταφέραμε» δήλωσε ο 26χρονος άσος στο gazzetta.gr και συνέχισε, σχολιάζοντας το παιχνίδι με τους συμπατριώτες του:

«Ήταν ένα καλό πρώτο βήμα για εμάς αυτή η νίκη. Ήταν σημαντικό να πάρουμε τη νίκη και το γνωρίζαμε από την αρχή. Δεν έπρεπε να δεχθούμε γκολ και ήταν αναγκαίο για εμάς να έχουμε έστω ένα μικρό αβαντάζ ενόψει του επαναληπτικού, όπως συμβαίνει τώρα με το ένα γκολ που καταφέραμε να πετύχουμε.

Η ΑΪΚ το έκανε πολύ δύσκολο γιατί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης έμενε με όλους τους ποδοσφαιριστές της πίσω από τη μπάλα, όμως τέλος καλό όλα καλά, πήραμε τη νίκη που χρειαζόμασταν και στοχεύουμε τώρα στην επίτευξη του στόχου μας στη ρεβάνς».

Για τον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας και την... ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού που επίκειται, ο Νίκλας Χουλτ είχε να πει:

«Θα είναι πολύ διαφορετικός ο επαναληπτικός και θα πρέπει να τον προσέξουμε... Ξέρουμε ότι θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε πλαστικό χλοοτάπητα και θα δούμε πως θα μας βγει αυτό. Προς το παρόν είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, έστω κι αν είναι απλά το σκορ στο 1-0 και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα