Το ταξίδι του ΠΑΣ συνεχίζεται...

Gazzetta team
Το ταξίδι του ΠΑΣ συνεχίζεται...

bet365

Στην Ολλανδία είναι ο επόμενος σταθμός του ΠΑΣ Γιάννινα στη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να ψάχνει απέναντι στην Άλκμααρ, το σκορ που θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες γι' ακόμα μια επιτυχία...

Οι Γιαννιώτες, μετά την πρόκριση εις βάρος της Οντ Γκρένλαντ, έστω κι αν ήρθε με ... θρίλερ στον επαναληπτικό εκτός έδρας, συνεχίζουν το ταξίδι τους στα ευρωπαϊκά ύδατα και απόψε φιλοξενούνται από την Άλκμααρ.

Τα όσα συνέβησαν στο εκτός έδρας ματς με την Οντ, έχουν κάνει τον Γιάννη Πετράκη να μεριμνήσει για τη νέα εξόρμηση του ΠΑΣ, αφού θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να εμφανιστούν αρκετά πιο προσεκτικοί και φυσικά να μην επιτρέψουν την εμφάνιση... κενών διαστημάτων που μπορούν να στοιχίσουν πολύ ακριβά απέναντι στους Ολλανδούς.

Φαβορί, ξεκάθαρα, οι αποψινοί γηπεδούχοι, ωστόσο, η ελληνική ομάδα ελπίζει και θα κάνει την προσπάθειά της, γνωρίζοντας πως είναι τεράστια τιμή για εκείνη που έχει καταφέρει να βρίσκεται στον γ' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας σημειώσει ήδη μια επιτυχία στην παρθενική της εμφάνιση στη διοργάνωση.

Με το 3-5-2 αναμένεται να παρουσιαστεί στο γήπεδο η ομάδα από τα Γιάννενα, με τον Πασχαλάκη στα γκολπόστ και τους Μπέριο, Τζημόπουλο και Μιχαήλ στην άμυνα.

Ο Καρανίκας θα είναι στο δεξί «φτερό», ο Ναδάλες αριστερά και εσωτερικά στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Λίλα, Ακόστα και Κοζορώνης. Γιάκος και Κούτρης θα είναι οι επιθετικοί.

Η 11άδα της Άλκμααρ ενδεχομένως ν' αποτελείται από τους: Ρόσετ, Λούκασεν, Ρον Φλάαρ, Χαπς, Φαν Έιντσεν, Φάιτενς, Χένρικσεν, Φαν Όβερεμ, Τζάχαμπακς, Ντος Σάντος, Βέγκοχρστ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα