Στα φιλικά, δεν ... κερδίζουν πάντοτε οι Γερμανοί στο τέλος (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Στα φιλικά, δεν ... κερδίζουν πάντοτε οι Γερμανοί στο τέλος (vid)

bet365

Ο Φρανκ Ριμπερί μπορεί να ισοφάρισε στο τελικό 3-3 στις καθυστερήσεις του φιλικού αγώνα με τη Μίλαν στο Σικάγο, ωστόσο, οι «ροσονέρι», επικράτησαν στη διαδικασία των πέναλτι με 5-3!

Οι Ιταλοί ήταν εκείνοι που είχαν πάρει το προβάδισμα από το 23ο λεπτό χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Εμπαγιέ Νιάνγκ σε αντεπίθεση, «ξεκλειδώνοντας» την άμυνα των Βαυαρών, με τον Ριμπερί να ισοφαρίζει μόλις έξι λεπτά αργότερα, με ωραίο τελείωμα από σέντρα του Αλάμπα, νικώντας χαμηλά τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Στο 38', ο δημιουργός του πρώτου γκολ της Μπάγερν έγινε «εκτελεστής» από περίπου 22 μέτρα για να φέρει προσωρινά τούμπα το ματς με το 2-1.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μπερτολάτσι έφερε και πάλι σε ισορροπία το σκορ για τη Μίλαν, για να έρθει και ο Κούτσκα λίγο προτού συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα, να κάνει τη δεύτερη ανατροπή της αναμέτρησης και να δώσει το προβάδισμα στους Ιταλούς.

Ο Ριμπερί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις οδήγησε το φιλικό παιχνίδι στη «ρωσική ρουλέτα» ώστε ν' αναδειχθεί νικητής, με τη Μίλαν εν τέλει να φτάνει στο 5-3 έπειτα από την αστοχία του Ραφίνια και την καθοριστική επιτυχημένη εκτέλεση πέναλτι του Μποναβεντούρα.

 

Τελευταία Νέα