Νόρλινγκ: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός αλλά...»

Νόρλινγκ: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός αλλά...»

Gazzetta team
Νόρλινγκ: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός αλλά...»

bet365

Ναι μεν έχρισε φαβορί τον Παναθηναϊκό, αλλά από την άλλη ο τεχνικός της ΑΪΚ Ρίκαρντ Νόρλινγκ δεν έκρυψε πως έχει καλό προαίσθημα για πρόκριση της ομάδας του στα πλέι οφ του Europa League.

Την ΑΪΚ υποδέχεται αύριο (21:00) στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, με τους Σουηδούς να κρατούν χαμηλούς τόνους και να χρίζουν φαβορί το «τριφύλλι». Αυτό έκανε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και ο τεχνικός της ομάδας Ρίκαρντ Νόρλινγκ, τονίζοντας όμως πως έχει ένα καλό προαίσθημα για πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Αρχικά ο Νόρλινγκ ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά έχουμε ένα καλό προαίσθημα. Ας ξεκινήσουν τα παιχνίδια και θα δούμε στην συνέχεια τι μπορεί να συμβεί. Έχουμε προετοιμαστεί και ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει επιθετικά. Σκοπός μας είναι να αμυνθούμε σωστά. Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια και θα τα αντιμετωπίσουμε ξεχωριστά».

Για την ψυχολογία της ομάδας του: «Είχαμε ένα ντέρμπι πρόσφατα και αυτή η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Αυτό που θα αντιμετωπίσουμε στην Αθήνα είναι τελείως διαφορετικό. Ας πούμε εκεί ο χλοοτάπητας είναι πλαστικός, ενώ εδώ το χορτάρι είναι φυσικό. Αλλιώς είναι να παίζεις στην Στοκχόλμη και αλλιώς στην Αθήνα».

Για τον Μάρκους Μπεργκ: «Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός πρόκειται να κάνει κάποιες ενέργειες για να τροφοδοτήσει τον σέντερ φορ του. Σαφώς ο Μάρκους Μπεργκ θα παίξει σημαντικό ρόλο, αλλά το σύνολο είναι αυτό που έχει σημασία. Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά καλούς παίκτες και δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον».

Γιόχανσον: «Να αντιμετωπίσω αποτελεσματικά τον Μπεργκ»

Ο αρχηγός της ΑΪΚ, Νιλς-Έρικ Γιόχανσον, εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΪΚ στάθηκε στον Μάρκους Μπεργκ επισημαίνοντας τα εξής: «Πιστεύω να αντιμετωπίσω αποτελεσματικά τον Μπεργκ και να μην δεχτούμε γκολ. Ξέρει καλά τον τρόπο να σκοράρει και θα είναι δύσκολο. Είναι ένας πολύ καλός σκόρερ και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα