Χάνει και τη ρεβάνς με Άλκμααρ ο Νικολιάς

Νίκος Τσιώκος
Χάνει και τη ρεβάνς με Άλκμααρ ο Νικολιάς

bet365

Ο Νικολιάς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηνίσκο και στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο γόνατο και θα μείνει εκτός και από τη ρεβάνς με την Άλκμααρ, καθώς και τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Εκτός προληπτικά οι Ακόστα, Κούτρης, Γαρουφαλιάς.

Σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο αντιμετωπίζει ο Αλέξανδρος Νικολιάς. Ο ταλαντούχος μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα αυτής έδειξαν ότι έχει πειραχτεί ελάχιστα ο μηνίσκος και πως έχει τραυματιστεί στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Έτσι, θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες και, όπως αναμενόταν, δε θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ολλανδία για το παιχνίδι με την Άλκμααρ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, το προαναφερθέν χρονικό διάστημα σημαίνει ότι θα χάσει και τη ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα, ενώ ενδέχεται να μείνει εκτός και από τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, οι Ακόστα, Κούτρης ένιωσαν μικροενοχλήσεις στον προσαγωγό και έμειναν εκτός προγράμματος, ενώ ο Γαρουφαλιάς ανέβασε πυρετό και ξεκουράστηκε.

Έτσι, ο «Άγιαξ» θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ματς της Πέμπτης (28/7) με μία προπόνηση στο γήπεδο της Άλκμααρ στις 20:00 ώρα Ολλανδίας της Τετάρτης (27/7), τη στιγμή που θα προηγηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Πετράκη και ενός ποδοσφαιριστή.

Τέλος, η αναχώρηση της αποστολής έχει προγραμματιστεί για τις 6:30 αύριο το πρωί, με τους Ηπειρώτες να φεύγουν από το ΠΕΑΚΙ για τη Θεσσαλονίκη, απ' όπου θα μεταβούν αεροπορικώς στο Άμστερνταμ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα