Ξεκαρδιστικό σκίτσο για το μαλλί του Μέσι! (pic)

Gazzetta team
Ξεκαρδιστικό σκίτσο για το μαλλί του Μέσι! (pic)

bet365

Ο γνωστός σκιτσογράφος Ομάρ Μομανί βρήκε έμπνευση στο ξανθό μαλλί του Μέσι, το συνδύασε με τον... Ιγκουαΐν, τον Γκέτσε και τον Σάντσες και δημιούργησε ένα εκπληκτικό σκίτσο!

Λίγο οι αποτυχίες του με την Εθνική Αργεντινής στο Μουντιάλ του 2014 απέναντι στη Γερμανία και οι διαδοχικές ήττες απ' τη Χιλή στο Κόπα Αμέρικα 2015 και 2016, λίγο τα μπλεξίματά του με την εφορία, ήρθε και η απόφαση να βάψει ξανθό το μαλλί του και ο Λιονέλ Μέσι απασχολεί συνεχώς τα ΜΜΕ και τα social media.

Κάνοντας μια εμπνευσμένη σύνδεση, ο Ομάρ Μομανί, που σκιτσάρει συχνότατα αθλητικές ιστορίες, απεικονίζει τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, που σε όλους τους τελικούς έχει χάσει μοναδικές ευκαιρίες να χρίσει την Αργεντινή νικήτρια και να... ξαναφρώσει τους ώμους του Μέσι, στη θέση του... κουρέα, που μπερδεύει το χρυσό της κούπας και μ' αυτό βάφει το μαλλί του έξαλλου «Λίο», που ακούει τα εξ αμάξης απ' τους συμπατριώτες του σε κάθε χαμένο τελικό!

Δίπλα, ο σκόρερ του τελικού του Μουντιάλ της Βραζιλίας, Γκέτσε και ο Αλέξις Σάντσες με τη φανέλα της Χιλής, αγκαλιά με τα βαρύτιμα τρόπαια, ξεκαρδίζονται στα γέλια με τους μπελάδες των Αργεντίνων!

Δείτε το σκίτσο:

 

Τελευταία Νέα