Ξεκούραση πριν τη... μάχη!

Ξεκούραση πριν τη... μάχη!

Γιώργος Τσακίρης
Ξεκούραση πριν τη... μάχη!

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έδωσε ρεπό για αύριο στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ζητώντας τους να ξεκουραστούν πριν το ταξίδι για την Γαλλία.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ συνεχίζεται από τον Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος δούλεψε και απόψε με τους ποδοσφαιριστές του εντατικά στο κομμάτι της τακτικής ενόψει του πρώτου ματς για την Γ' προκριματική φάση του Europa League με αντίπαλο την Σεντ Ετιέν.

Ο Γεωργιανός τεχνικός της Ένωσης έδωσε ελεύθερη μέρα (την αυριανή) για τους Κιτρινόμαυρους με σκοπό και ουσιαστικό αποτέλεσμα την χαλάρωση τους, την ξεκούραση και κυρίως την φρεσκάδα ενόψει του πρώτου ματς με την Σεντ Ετιέν, όπως άλλωστε τους εξήγησε ο ίδιος...

«Ξεκουραστείτε. Περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την Τρίτη μας περιμένει ένας και μόνο σκοπός, ένα ματς, αυτό με την Σεντ Ετιέν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να χουμε την απαραίτητη φρεσκάδα για να ανταποκριθούμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κετσπάγια στους παίκτες της ΑΕΚ τονίζοντας παράλληλα ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα τους όλο αυτό το διάστημα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα