Χαμόγελα Μανωλά και αγκαλιές με τον πρόεδρο της Ρόμα (vid)

Χαμόγελα Μανωλά και αγκαλιές με τον πρόεδρο της Ρόμα (vid)

Gazzetta team
Χαμόγελα Μανωλά και αγκαλιές με τον πρόεδρο της Ρόμα (vid)

bet365

Χαμογελαστός ο Κώστας Μανωλάς στο ταξίδι της Ρόμα για την Βοστόνη, όπου τους περίμενε ο Τζέιμς Παλότα που είχε ένα θερμό τετ-α-τετ με τον Έλληνα αμυντικό.

Το όνομα του Κώστα Μανωλά συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των πιο hot παικτών του εφετινού καλοκαιριού, ειδικά από τη στιγμή που αρκετές ομάδες παρουσιάζονται έτοιμες να δώσουν αρκετά εκατομμύρια στην Ρόμα για να τον αποκτήσουν.

Αν κρίνουμε μάλιστα από τα όσα έχουν κυκλοφορήσει στην γειτονική χώρα, ο Έλληνας αμυντικός είναι «ψημένος» να φύγει από το «Ολίμπικο», όμως οι «τζιαλορόσι» δεν ανάβουν το πράσινο φως λόγω της ρήτρας που υπάρχει στη συμφωνία τους με τον Ολυμπιακό και προβλέπει πως σε ενδεχόμενη πώλησή του, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν το 50% των χρημάτων. Κάτι που φέρεται να έχει δημιουργήσει ένταση μεταξύ του παίκτη και της ομάδας...

Ο διεθνής στόπερ πάντως, στο ταξίδι για την Βοστόνη, όπως μπορείτε να δείτε και στο video, παρουσιάστηκε χαμογελαστός, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας Τζέιμς Παλότα που περίμενε την αποστολή της Ρόμα στην Αμερικάνικη πόλη, είχε θερμό τετ-α-τετ μαζί του, γνωρίζοντας πως αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα περουσιακά στοιχεία του συλλόγου.

 

SERIE A Τελευταία Νέα