Ξεκινούν τα... βάσανα για Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Ξεκινούν τα... βάσανα για Εργοτέλη

bet365

Στα... βάσανα μπαίνει ο Εργοτέλης από τη Δευτέρα (25/7), καθώς θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Από 31 Ιουλίου μέχρι 13 Αυγούστου στο Καϊμακτσαλάν.

Τα πάντα πίσω τους έχουν αφήσει στον Εργοτέλη, με τους Κρητικούς να ξεκινούν μία νέα προσπάθεια. Μετά τον υποβιβασμό στη Γ' Εθνική, ο στόχος είναι ξεκάθαρος: η άμεση επιστροφή στα... μεγάλα σαλόνια.

Άλλωστε, αυτό φαίνεται και από τις μεταγραφές που έχουν γίνει, καθώς οι περισσότερες είναι επιπέδου Σούπερ Λίγκας, που μαζί με παίκτες από την Κ19 και από το υπάρχον ρόστερ θα προσπαθήσουν να πετύχουν τον εν λόγω στόχο. Η προετοιμασία, λοιπόν, για τη νέα σεζόν ξεκινάει από τη Δευτέρα (25/7) για τον σύλλογο του Ηρακλείου, ενώ στις 30 Ιουλίου η αποστολή θα μεταβεί στο Καϊμακτσαλάν.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο από την τελευταία ημέρα του μήνα που διανύουμε μέχρι και τις 13 Αυγούστου και δεν αποκλείεται να δοθούν κάποια φιλικά. Όσο για την επίσημη πρώτη της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, αυτή θα γίνει στο Μαρτινέγκο μέσα στην εβδομάδα, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την ημέρα και την ώρα τις επόμενες ημέρες.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα