Απόλλων Σμύρνης: «Όχι Βάντερσον, ούτε ένα ποτήρι νερό στον Κούγια»

Απόλλων Σμύρνης: «Όχι Βάντερσον, ούτε ένα ποτήρι νερό στον Κούγια»

bet365

Με ανακοίνωσή του, ο Απόλλων Σμύρνη επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του gazzetta.gr γύρω από το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Βάντερσον, Η σκληρή απάντηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στον Αλέξη Κούγια.Τις Εδώ κα

Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία στην Λάρισα θέλουν τον Βάντερσον Βιάνα.

Ο Βραζιλιάνος δεν υπολογίζεται από τον Δημήτρη Σπανό και προπονείται μόνος του, αλλά τα δικαιώματά του ανήκουν στον Απόλλωνα και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο γύρω από το μέλλον του παίκτη.

Ετσι, με ανακοίνωσή τους ξεκαθαρίζουν ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να πάει στη Λάρισα, καθώς ο Αλέξης Κούγιας δεν δύναται να τους ικανοποιήσει οικονομικά. Νωρίτερα, είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr ότι λόγω των τεταμένων σχέσεων που έχουν οι δύο σύλλογοι φαντάζει ακατόρθωτο να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να προχωρήσει η εν λόγω μεταγραφή.

Αυτό επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα με την σκληρή στάση του Απόλλωνα απέναντι στον Αλέξη Κούγια συγκεκριμένα και όχι γενικότερα στο σύλλογο της ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες μέρες ο κ. Αλέξης Κούγιας προσπαθεί να επιτύχει για λογαριασμό της ομάδας του την απόκτηση του ποδοσφαιριστή μας Costa Viana Wanderson.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εκτιμά και σέβεται απεριόριστα την πόλη και την ομάδα της Λάρισας. Στον κ. Κούγια όμως λέμε ότι δεν μπορεί να αποκτήσει ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, διότι δεν έχει τα απαιτούμενα χρήματα. Και επειδή εμείς στον Απόλλωνα τον γνωρίζουμε καλά δεν προτιθέμεθα να του προσφέρουμε ούτε ένα ποτήρι νερό. Το θέμα για εμάς θεωρείται λήξαν».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα