«Ο κόσμος του Άρη να κλείσει τα αυτιά του!»

«Ο κόσμος του Άρη να κλείσει τα αυτιά του!»

Η πενταμελής επιτροπή της ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για «ασυναρτησίες» και «γραφικότητες», και προαναγγέλλοντας νομική δράση.  

«Ο κόσμος του Άρη να κλείσει τα αυτιά του!»

Αναλυτικά:

 «Η πενταμελής επιτροπή σύστασης της νέας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ  ξεκαθαρίζει ότι υποχρεούται να λογοδοτεί μόνο στη Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ, το ανώτατο δηλαδή όργανο του Ερασιτέχνη, το οποίο και τη διόρισε. Εκεί και μόνον εκεί θα προσκομίσουμε  έγγραφα, πρακτικά, επιστολές και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο διαχειριστήκαμε εδώ και περίπου δύο μηνες, στη διάρκεια της εν εξελίξει σύστασης της νέας Π.Α.Ε.

Οι υποχρεώσεις, οι κανόνες και το πλαίσιο δράσης της επιτροπής διέπονται εξ ολοκλήρου από τον αθλητικό νόμο, επομένως όλες οι έως τώρα ενέργειες μας θα τεθούν και στην κρίση όλων των αρμόδιων, κατά  τον νόμο 2725/1999, αρχών.

Η δήθεν “εικονικότητα καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου" ή "η καταβολή  μόνο 400.000 ευρώ, τα οποία σταδιακά αποσύρονται" και άλλες παρόμοιες  ...ασυναρτησίες είναι ευθείες βολές προς τα πρόσωπα και τις υπολήψεις μας. Αυτές τις ασυναρτησίες θα κληθούν σύντομα να αποδείξουν αυτοί που δημόσια τις λένε.

Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι εδώ και καιρό επιχειρείται μεθοδευμένα η αποδόμηση τόσο των έως τώρα ενεργειών της εν δυνάμει μεγαλομετόχου, όσο και της επαγγελματικής ακεραιότητας μιας σειράς υπαλλήλων της τράπεζας, με τη συνεργασία και τις γνωμοδοτήσεις των οποίων, επετεύχθη η σύννομη και εμπρόθεσμη υπερκάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου της νέας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ.

Καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να κλείσει τα αυτιά του σε όλων των ειδών τις γραφικότητες -ακόμα και σε αυτές που ξεφεύγουν από τα  επιτρεπτά όρια του νόμου- και τα επιτηδευμένα "πυροτεχνήματα" από επαίτες δημοσιότητας και να επιδιώξει να παραβρεθεί μαζικά στην επόμενη Γ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, όποτε αυτή οριστεί, προκειμένου ιδίοις όμμασι, να πληροφορηθεί με κάθε λεπτομέρεια, όλες τις ενέργειές μας και κάθε σχετικό με αυτές  έγγραφο, το σύνολο των οποίων αρχειοθετούμε ευλαβικά, προκειμένου να λογοδοτήσουμε επαρκώς σε όλους αυτούς που μας εμπιστεύθηκαν την τεράστια ευθύνη σύστασης της νέας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ.

Τα μέλη της Πενταμελούς Επιτροπής».

Best of internet