Ο Τζόρτζεβιτς... ανησυχεί

Ο Τζόρτζεβιτς... ανησυχεί

Ο Τζόρτζεβιτς... ανησυχεί

Την ανάγκη να επιστρέψει ο Φορτούνης στον άξονα επισήμανε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος ανησυχεί ενόψει Χάποελ Μπερ Σεφά.

Η άποψή του έχει άλλο βάρος. Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε για τη χρησιμοποίηση του Κώστα Φορτούνη από τον Βίκτορ Σάντσεθ, ενώ έδειξε ανήσυχος ενόψει των αναμετρήσεων με την Χάποελ.

Οι δηλώσεις του στο «ΦΩΣ»:

Πώς βλέπεις τον Ολυμπιακό; 

«Βλέποντας και από κοντά τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, η ομάδα δεν είναι και ότι καλύτερο. Υπάρχει ανησυχία. Και ίσως καλό είναι να υπάρχει ανησυχία τώρα που είναι ακόμα νωρίς και υπάρχει χρόνος για βελτιώσεις και διορθώσεις». 

Πού κυρίως; 

«Δεν θέλω να ονομάσω κανέναν, αλλά η αμυντική γραμμή αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Έγιναν τρομερά λάθη. Πολλά λάθη κατ’ επανάληψη». 

Πώς κρίνεις την αλλαγή θέσης στον Φορτούνη; 

«Δεν θέλω να κάνω τον προπονητή και τον δικαστή, δεν με ενδιαφέρουν πρόσωπα, αυτό που με ενδαιφέρει είναι ο Ολυμπιακός. Θέλω το καλό του Ολυμπιακού. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι λογικό αυτό που γίνεται με τον Φορτούνη. Σε όλα τα φιλικά αυτό που βλέπω στη μεσαία γραμμή είναι ότι υπάρχουν 5-6 παίκτες της ίδιας φιλοσοφίας, στο ίδιο στιλ, αμυντικογενείς. Και βλέπουμε έναν Φορτούνη, στα πλάγια, που εκεί δυσκολεύεται, δεν είναι η θέση του, ενώ πέρσι ήταν ο MVP και στα γκολ και στις ασίστ πίσω από τον φορ. Τον είδα στο β’ ημίχρονο που μπήκε και έπαιξε εκεί, ήταν απογοητευμένος και χωρίς όρεξη. Γιατί γίνονται αυτά, δεν το ξέρω. Αυτός πάντως είναι παίκτης για να παίζει στον άξονα, να κάνει παιχνίδι, να απειλεί, να κάνει το απρόβλεπτο». 

Ανησυχείς για την Τετάρτη και το πρώτο παιχνίδι του Champions League; 

«Ανησυχώ, ναι, γιατί η εικόνα του Ολυμπιακού δεν δείχνει να είναι σε φόρμα. Και υπάρχει και το ιστορικό με τις ομάδες από το Ισραήλ. Πρέπει να το προσέξουμε. Ελπίζω να φτιαχτεί η ομάδα». 

Υπάρχει κάτι άλλο που θα ήθελες να πεις; 

«Τα νέα παιδιά στην προετοιμασία πήγαν πολύ καλά, ακούγαμε, διαβάζαμε, βλέπαμε το ματς, όλο για τους μικρούς λέγαμε. Και έρχονται ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι και δεν βλέπουμε ούτε έναν νεαρό! Πού ήταν; Δεν είδα κάτι καλύτερο συγκριτικά με τον Τσιμίκα, τον Μανθάτη, τον Βούρο όταν είχε παίξει δεξιός μπακ».

Best of internet