Ο Σισίνιο «κάρφωσε» τα αποδυτήρια της Ρεάλ

Ο Σισίνιο «κάρφωσε» τα αποδυτήρια της Ρεάλ

Gazzetta team
Ο Σισίνιο «κάρφωσε» τα αποδυτήρια της Ρεάλ

bet365

Ο Βραζιλιάνος μπακ αφού ομολόγησε τον αλκοολισμό του, αποκάλυψε και τις κλίκες της εποχής του μέσα στον κόσμο των Μαδριλένων.

Την περασμένη Τρίτη, ο Σισίνιο μίλησε για το πρόβλημα του με τον αλκοολισμό, το οποίο ουσιαστικά του κατέστρεψε και την πολλά υποσχόμενη καριέρα. Στην ίδια συνέντευξη του όμως στο βραζιλιάνικο ESPN, φρόντισε να ασχοληθεί εκτός από τα δικά του και γενικότερα με τα αποδυτήρια της Ρεάλ της δικής του περιόδου, κάνοντας λόγο για κλίκες:

«Ο Γκούτι, ο Σαλγάδο, ο Ελγκέρα, ο Ραούλ και ο Κασίγιας ήταν οι αρχηγοί ενός γκρουπ. Αυτοί που έμπαιναν στην ομάδα ήταν αυτοί που ήταν υπάκουοι. Χειραγωγούσαν και έκαναν πλύση εγκεφάλου τόσο στον Τύπο όσο και στον προπονητή. Για παράδειγμα, μια μέρα, ο Ρονάλντο έκανε κακό παιχνίδι και την επόμενη μέρα όλα τα πρωτοσέλιδα έλεγαν ότι ο Ραούλ ήταν καλύτερος από τον Ρονάλντο. Ο Ραούλ πρέπει να γεννηθεί τρεις φορές για να προσπαθήσει να γίνει σαν αυτόν..

Όταν έφυγε ο Ρομπέρτο Κάρλος βρισκόμουν στην αρχική 11άδα, ο Σέρχιο Ράμος ήταν κεντρικός αμυντικός και κάποιες φορές δεξί μπακ και ο Σαλγάδο ήταν η αλλαγή μου. Είχαν ψηφοφορία για έναν τρίτο αρχηγό. Ο πρώτος αρχηγός ήταν ο Ραούλ και δεύτερος ο Κασίγιας, ο οποίος έδωσε την αρχηγία στον Σαλγάδο έτσι ώστε να μπορεί να παίζει. Έτσι ξεκίνησε το γκρουπάκι. Εγώ ήμουν αυτός που τιμωρήθηκε».

Η αλήθεια πάντως είναι ότι με τόσο που έπινε, λογικό ήταν να μένει εκτός 11άδας ούτως ή άλλως, ασχέτως εάν νομίζει ότι του έφταιγε ο Σαλγάδο...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα