Ανανέωσε με Μουνίρ και Σαμπέρ η Μπαρτσελόνα
Ο Μουνίρ μετράει ήδη πέντε χρόνια παρουσίας στον σύλλογο και θα συνεχίσει για μια τριετία βάσει του νέου του συμβολαίου, το οποίο, περιλαμβάνει πλέον ρήτρα αποδέσμευσης στα 60 εκατ.ευρώ.
Ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε στην πρώτη ομάδα των Καταλανών από τη σεζόν 2014-2015 και σε 26 ματς πέτυχε 8 γκολ.
Από την πλευρά του, ο Σαμπέρ, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, επέκτεινε γι' ακόμα ένα έτος το προηγούμενο συμβόλαιο και θα παραμείνει κι εκείνος στο «Καμπ Νου» μέχρι το 2019, με ρήτρα στα 50 εκατομμύρια.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
