Απόλλων Σμύρνης: Ξεκινά... ήδη έτοιμος!

Απόλλων Σμύρνης: Ξεκινά... ήδη έτοιμος!

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, με το ρόστερ του να έχει διαμορφωθεί!

Ίσως ο Απόλλων Σμύρνης να είναι κι η μόνη ομάδα, τουλάχιστον, στην Ελλάδα που ξεκινά την προετοιμασία της έχοντας ολοκληρώσει όλες τις μεταγραφικές κινήσεις της.

Οι άνθρωποι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έχουν ολοκληρώσει το μεταγραφικό τους σχεδιασμό, αφού απομένει μόνο η ανακοίνωση του Γεωργακόπουλου κι η ανανέωση του Φαρινόλα.

Για τον Βραζιλιάνο πολιτογραφημένο Έλληνα επιθετικό το θέμα ίσως ολοκληρωθεί και μέσα στη μέρα. Το θέμα είναι πως οι Παύλος Μυροφορίδης και Δημήτρης Σπανός «έχτισαν» σε χρόνο ρεκόρ την ομάδα της επόμενης χρονιάς και είναι έτοιμοι για την προετοιμασία που ξεκινά σήμερα (18/7, 18:30) στο γήπεδο Ακράτητου «Γιάννης Παθιακάκης», στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Οι μεταγραφές που έχουν γίνει φέτος είναι οι: Χιώτης, Κάσσος, Ντάσιος, Ρομάνος, Βαλεριάνος, Σιατραβάνης, Τρίγκας, Γκούφας, Διαμαντόπουλος, Αλιατίδης, Τσιάρας, Ρουμπουλάκου, Περογαμβράκης, Πουρτουλίδης, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί κι ο Γεωργακόπουλος.

Μιλάμε για ένα ρόστερ 24 παικτών, μιας και αυτή ήταν η επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας: Να υπάρχουν σε κάθε θέση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές έτοιμοι για την 11άδα, ενώ αναμένεται να δοθεί και... τόπος στα νιάτα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα