Μαντούρο: «Μην υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ»

Μαντούρο: «Μην υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ»

Μαντούρο: «Μην υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο προειδοποιεί τον Άγιαξ ενόψει των αγώνων με τον ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League: «Μην τους υποτιμάτε». ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Ολλανδός μέσος της Γκρόνιγκεν έχει φορέσει τις φανέλες του Άγιαξ και του ΠΑΟΚ στο παρελθόν, άρα γνωρίζει και μπορεί να μιλήσει συμπατριώτες του για την κατάσταση του «Δικεφάλου» και την Τούμπα, που παραμένει να αποτελεί σημείο αναφοράς του ολλανδικού Τύπου και των οπαδών του «Αίαντα».

Ο ίδιος θα προσπαθήσει να είναι το βράδυ της 26ης Ιουλίου να βρίσκεται στις κερκίδες της «Αμστερνταμ Αρίνα», καθώς όπως λέει «κρατάω το τεράστιο πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ και τις όμορφες συνθήκες διαβίωσης που είχα στο διάστημα της παραμονής μου εκεί».

Οι δύο ισόπαλες αναμετρήσεις του 2010 δεν έχουν ξεχαστεί από τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή, όπως και οι δυσκολίες που συνάντησε ο Άγιαξ μέχρι να περάσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που ενδιαφέρει είναι το σήμερα και το πως αγωνίζεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Ο ΠΑΟΚ παίζει επιθετικά με 4-3-3, έχει γρήγορα εξτρέμ, όπως ο διεθνής Σλοβάκος Ρόμπερτ Μακ και οι Ζάιρο - Ροντρίγκες, ο τελευταίος έπαιξε στην ακαδημία νέων Φέγενορντ. Έχουν έναν ισχυρό επιθετικό μπροστά τον Στέφανο Αθανασιάδη ενώ είχαν και τον έμπειρο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ».

«Προσέξτε Μακ και Πέλκα»

Ο Μαντούρο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Ρόμπερτ Μακ, που λόγω Euro είναι πιο γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά και στον Δημήτρη Πέλκα. «Ο Μακ είχε μια καλή σεζόν, αλλά θα σταθώ και στον Πέλκα, που είναι ένα μεγάλο ταλέντο με καλή τεχνική», είπε ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής.

«Καζάνι που βράζει η Τούμπα»

Από την κουβέντα δεν έλειψε και η αναφορά στην «καυτή» ατμόσφαιρα της Τούμπας, καθώς όπως εξηγεί ο Μαντούρο, θα παίξει το δικό της ρόλο και θα κάνει πιο δύσκολο το έργο των Ολλανδών:

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ισχυρός στο σπίτι του συνήθως παίζει πολύ καλύτερα από ό, τι στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό οφείλεται στην φανταστική ατμόσφαιρα του γηπέδου, την Τούμπα. Αυτό που συμβαίνει εκεί δεν είναι φυσιολογικό και θα το διαπιστώσει και ο Άγιαξ. Μπορεί να είναι ένα καζάνι. Όχι ειλικρινά, είναι ένα καζάνι...»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα