Η παλικαρίσια εμφάνιση της Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ!

Η παλικαρίσια εμφάνιση της Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ!

bet365

Μετά την Λίνκολν Ρεντ Ιμπς και η Γιουρόπα κράτησε ψηλά την σημαία του Γιβραλτάρ πραγματοποιώντας αξιοπρεπέστατη εμφάνιση κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Δύο μέρες μετά την επική νίκη της Λίνκολν Ρεντ Ιμπς κόντρα στην Σέλτικ με 1-0, ακολούθησε νέα επιτυχημένη παρουσία από ομάδα του Γιβραλτάρ.

Η Γιουρόπα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΪΚ Στοκχόλμης στάθηκε όρθια για 89 λεπτά για να λυγίσει τελικά από γκολ που δέχθηκε από θέση οφσάιντ.

Η ομάδα από Γιβραλτάρ, η οποία απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την Πιούνικ Ερεβάν, έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του Χάβι Μουνιόθ και δίκαια έφτασε στο σημείο να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα στη Στοκχόλμη.

«Παίξαμε καλά. Πιστεύω η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ήμασταν συμπαγείς. Θα παλέψουμε για να ανατρέψουμε το σκορ στη ρεβάνς αν και περιμένω πιο επιθετική την ΑΪΚ. Θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε στο γήπεδο μας», σχολίασε ο τεχνικός της Γιουρόπα, Χουάν Γκαγιάρδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι πρότινος στην ομάδα του Γιβραλτάρ αγωνιζόταν και ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ, Χουάνχο Μπεθάρες.



 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα