Στον «αέρα» το μέλλον του Σάντος στην Πορτογαλία!

Στον «αέρα» το μέλλον του Σάντος στην Πορτογαλία!

bet365

Ο Αντόνιο Φιντάλγκο, επιστήθιος φίλος του Φερνάντο Σάντος εξέφρασε τις επιφυλάξεις του αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Σάντος.

Ο 61χρονος τεχνικός οδήγησε την Πορτογαλία στην σπουδαιότερη επιτυχία της ποδοσφαιρικής επιτυχίας της, την στιγμή που το συμβόλαιο του με την ομοσπονδία της χώρας του είχε εκπνεύσει από τις 30 Ιουνίου.

Η κατάκτηση του Euro 2016 αποτέλεσε την επιβεβαίωση της προπονητικής αξίας του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ωστόσο δεν φαίνεται να αγχώνεται για την επόμενη μέρα.

Η ανανέωση του συμβολαίου του, φαντάζει ως λογική συνέχεια μετά την κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο ο επιστήθιος φίλος του (από το ξεκίνημα της προπονητικής καριέρας του) και σχολιαστής στον τηλεοπτικό σταθμό RTP, Αντόνιο Φιντάλγκο φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη.

«Δεν είμαι βέβαιος πως θα ανανεώσει. Έχω κάποιες αμφιβολίες γι' αυτό. Επίσης η ομοσπονδία δεν έχει φανερώσει τις προθέσεις της.

Οι αμφιβολίες επίσης βασίζονται σε κάποια λόγια του Φερνάντο Σάντος μετά το ματς με την Αυστρία όπου τόνισε πως ήταν περήφανος που καθοδήγησε αυτή την ομάδα.

Νομίζω πως παραμένει ανοικτό το αν θα συνεχίσει», ανέφερε ο Φιντάλγκο προσθέτοντας:

«Είναι η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του. Βρίσκεται στην κορυφή. Ήταν φανερό από τις δηλώσεις του και τα συναισθήματα του. Μόνο στο θάνατο του πατέρα του, τον είδα να κλαίει. Επέστρεψε στην πατρίδα του ως πρωταθλητής Ευρώπης».

 

Τελευταία Νέα