Κριστιάνο: «Τεράστιο αβαντάζ η Γαλλία στον τελικό»

Κριστιάνο: «Τεράστιο αβαντάζ η Γαλλία στον τελικό»

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο: «Τεράστιο αβαντάζ η Γαλλία στον τελικό»

bet365

Πίστη για την επιτυχία και το όνειρο της κατάκτησης του Euro υπάρχει στην Πορτογαλία, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως, να γνωρίζει πως η έδρα και ο κόσμος δίνουν τρομερό αβαντάζ στους Γάλλους στον τελικό.

Οι Ίβηρες και οι «τρικολόρ» ολοκληρώνουν εντός της ημέρας την προετοιμασία τους για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής στο Παρίσι και ο Κριστιάνο έκανε λόγο για μοναδική ευκαιρία, αλλά και για τρομερή προσωπική στιγμή προκειμένου να μπορέσει να γευτεί ό,τι δεν κατάφερε το 2004 με αντίπαλο την Εθνική Ελλάδας.

«Πάνε 12 χρόνια από τότε και ήμουν πολύ πιτσιρικάς, στα 18... Τώρα είναι κάτι τελείως διαφορετικό... Είναι κάτι που έχουμε ονειρευτεί όλοι και που έχουμε πίστη για το καλύτερο αποτέλεσμα... Εμείς οι ποδοσφαιριστές, οι Πορτογάλοι συμπατριώτες μας, το έθνος ολόκληρο έχει πίστη ενόψει του τελικού, οπότε ευχόμαστε να μας βοηθήσει και η τύχη.

Βέβαια, οι Γάλλοι έχουν εξαιρετική ομάδα και μάλιστα έχουν τρομερό αβαντάζ από τη στιγμή που παίζουν μπροστά στους συμπατριώτες τους και θα έχουν τρομερή ώθηση από τον κόσμο στην έδρα τους. Όπως και να 'χει εμείς θα φροντίσουμε να παίξουμε καλά και να δείξουμε γιατί απέτυχε κάθε ομάδα που αντιμετωπίσαμε μέχρι στιγμής, να μας νικήσει. Μακάρι να μη μας νικήσουν ούτε οι Γάλλοι» ήταν τα λόγια του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στην ιστοσελίδα της UEFA.

 

EURO Τελευταία Νέα