Ναυάγιο (και) με Κάτσαρ!

Ναυάγιο (και) με Κάτσαρ!

Ναυάγιο (και) με Κάτσαρ!

bet365

Ακόμη ένας μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ χάνεται αφού υπήρξε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι και τελικά η υπόθεση του Γκόικο Κάτσαρ δεν προχωράει.

Μετά τον Τσοπ και τον Τζαβαρία, σειρά παίρνει ο Κάτσαρ... Ο Σέρβος μέσος του Αμβούργου ήταν δυνατός στόχος της Ενωσης αφού η ικανότητα του να αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στο κέντρο της άμυνας, θα έδινε έξτρα λύσεις στον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο οποίος Κετσπάγια, παρεμπιπτόντως, μετά την λήξη του φιλικού με την Μπάνικ Οστράβα τόνισε στις δηλώσεις του ότι θα πρέπει να έρθουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα οι μεταγραφές.

Ο Κάτσαρ, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι ένας από αυτούς και ο λόγος είναι η οικονομική διαφορά που υπήρχε και υπάρχει. Από την αρχή των συζητήσεων παρατηρήθηκε απόσταση και στην ΑΕΚ πίστευαν ότι αυτή θα καλυπτόταν αλλά δεν έγινε. Στη νέα συζήτηση που είχαν οι δύο πλευρές, η απόσταση παρέμεινε και ο Σέρβος ζήτησε νέα προθεσμία ώστε να απαντήσει για αυτά τα λεφτά που του προσφέρει η Ενωση. Οι Κιτρινόμαυροι, όμως, δεν μπορούν να περιμένουν και έτσι το θέμα ναυαγεί...

Ακόμη ένα για την ΑΕΚ, η οποία τελικά έχασε κάτι παραπάνω από ένα μήνα ασχολούμενη με τον Κάτσαρ, την στιγμή που φάνηκε από την πρώτη επαφή ότι υπάρχει οικονομική διαφορά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα