Επικίνδυνος... επισκέπτης στο «σπίτι» των Γάλλων

Κώστας Ζάλιαρης
Επικίνδυνος... επισκέπτης στο «σπίτι» των Γάλλων

bet365

Ένα βήμα έμεινε για τους διοργανωτές ώστε να φτάσουν στην... πηγή με το νερό, μπροστά στον κόσμο τους. Οι Γερμανοί, όμως, ξέρουν ότι ... στο τέλος νικούν μονάχα αυτοί. Απόψε, στο Βελοντρόμ, αναμένεται... μάχη!

Ο Γιοακίμ Λεβ επέστησε την προσοχή των παικτών του, κυρίως για τη μεσοεπιθετική γραμμή της Γαλλίας που μπορεί να κάνει τρομερές ζημιές.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν φρόντισε να τονίσει στους δικούς του ποδοσφαιριστές ότι τα «πάντσερ» θα τα δώσουν όλα για να περάσουν στον τελικό και πως πρόκειται για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή!

Η αλήθεια είναι ότι οι Γερμανοί στην προϊστορία με τους «τρικολόρ» έχουν το πάνω χέρι, με τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση στα προημιτελικά του Μουντιάλ του 2014, όπου η ομάδα του Λεβ επικράτησε 2-1 των Γάλλων, ενώ, στα ημιτελικά των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 1982 και του 1986, πάλι τα «πάντσερ» ήταν εκείνα που πήραν πρόκριση εις βάρος των Γάλλων.

Οι φετινοί οικοδεσπότες, στην προσπάθειά τους να θυμηθούν θετικό αποτέλεσμα επί των αποψινών τους αντιπάλων, θα γυρίσουν πίσω το χρόνο στο μακρινό 1958 και θέλουν να κάνουν μια ... ανανέωση σε αυτή την επίδοση.

Ο Ντεσάν, φαίνεται ότι σκέφτεται περισσότερο τη λύση του Ουμτιτί από αυτή του Ραμί για το κέντρο της άμυνας στο σημερινό ματς, αφού ο ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης επιστρέφει από τιμωρία, ενώ οι Χέβεντες, Κίμις και Τσαν ετοιμάζονται να πάρουν φανέλα βασικού για τους Γερμανούς ελέω των απουσιών. Στην αναμονή για Σβαϊνστάιγκερ, αν και είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να ξεκινήσει στο ματς, ακόμα κι αν κριθεί ετοιμοπόλεμος.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γερμανία: Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χέβεντες, Χέκτορ, Κροος, Σβαϊνστάιγκερ, Ντράξλερ, Εζίλ, Γκέτσε, Μίλερ

Γαλλία: Γιορίς, Σανιά, Ουμτιτί, Κοσιελνί, Εβρά, Πογκμπά, Ματουϊντί, Σισοκό, Γκριεζμάν, Παγιέ, Ζιρού

 

EURO Τελευταία Νέα