Κετσπάγια: «Ενίσχυση όσο το δυνατόν πιο σύντομα»!

Κετσπάγια: «Ενίσχυση όσο το δυνατόν πιο σύντομα»!

Κετσπάγια: «Ενίσχυση όσο το δυνατόν πιο σύντομα»!

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στο φιλικό της ΑΕΚ με την Μπάνικ Οστράβα αλλά βασικά περιμένει να δει... μεταγραφές! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Η Ενωση ξεμούδιασε με το 1-0 επί της τσέχικης ομάδας και ο προπονητής είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από όσα είδε. «Δεν μπορούμε να πούμε από το πρώτο φιλικό για συμπεράσματα. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Στο δεύτερο ημίχρονο βέβαια όσοι έπαιξαν είχαν περισσότερη όρεξη να τρέξουν. Είναι το πρώτο ματς, μόλις 10 μέρες προετοιμασίας έχουμε κάνει. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας για να φτάσουμε εκεί κοντά σε αυτό που θέλουμε. Είμαι πολύ πιο ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε δυνατές προπονήσεις πάντως εδώ. Καθημερινές διπλές προπονήσεις», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο Κετσπάγια και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μεταγραφικά...

«Περιμένουμε ακόμη για τις μεταγραφές. Μας προβληματίζει που δεν έχουν έρθει νέοι παίκτες. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Ελπίζω όσο πιο σύντομα γίνεται και πριν το πρώτο ματς παιχνίδι στις 28 Ιουλίου, να έρθουν οι παίκτες για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Με απασχολεί περισσότερο ότι... περιμένουμε και... περιμένουμε. Χρειαζόμαστε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Λένε πως είμαστε κοντά. Αλλά ακόμα τίποτα σίγουρο. Για να είμαστε ειλικρινής δεν είναι εύκολο πράγμα. Θέλουμε δυο μήνες να τελειώσουν οι μεταγραφές. Θέλουμε 3-4 παίκτες για το πρώτο παιχνίδι και μετά βλέπουμε. Το καλύτερο πράγμα έρχεται στο τέλος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και γι’ αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα